Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Ocak 2014 21:18 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:00

Bedelli askerlik hakkında tüm merak ettikleriniz

Bedelli askerlik konusunda merak edilenlerin hepsi burada. İşte Bedelli Askerlik ne kadar olacak ve Bedelli askerlik yaş sınırı.

Bedelli askerlik hakkında tüm merak ettikleriniz
bedelli askerlik,askerlik,bedelli,ünlüler bedelli,işte bedelli açıklaması,bedelli hakkında son açıklama,bedelli flaş açıklama,bedelli flaş haber,askerlik haberleri,asker,27 Ocak 2014 Son dakika haber Bedelli askerlik çıkacak mı? Bedelli askerli

27 Ocak 2014 Son dakika haber Bedelli askerlik çıkacak mı? Bedelli askerlik 2014 ne zaman çıkar? 27 Ocak 2014 Bedelli askerlik çıkacak mı? Bedelli askerlik 2014 ne zaman çıkar?. #yas25bedel15binolsun Bedelli askerlik son dakika haberleri - Bedelli askerlik çıkacak mı? Bedelli askerlik son dakika ne zaman çıkacak? 2014 Bedelli askerlik fiyatı ne kadar olacak? Milli Savunma Bakanı Yılmaz'dan bedelli askerlik için açık kapı bıraktı.Bedelli askerlik ne zaman çıkacak? 2014 Bedelli askerlik fiyatı ne kadar olacak? TBMM Milli Savunma komisyonunda ele alınanGenelkurmay başkanı ve kuvvet komutanlarının yargılanmasında Yüce Divan yolunu da açan askerlik kanun tasarısının görüşmelerinde bedelli askerlikgündeme geldi. Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz 'Karakoldaki askeri Genelkurmay Başkanı bilir. Eli taşınaltında olanların bilmesi gerekir. Nisan ayınakadar bir torba tasarı daha gelecek.O zamanakadar Genelkurmay'ın değerlendirmesini alırız'diyerek bedelli icin açık kapı bıraktı. Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, TBMM Milli Savunma Komisyonu'nda, Askerlik Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı görüşmelerinde, bedelli askerliğe ilişkin, "Biz bir torba yasa daha getireceğiz, o yasaya kadar Genelkurmay Başkanlığı'nın görüşünü alırız" şeklinde bir açıklama yapması, kullanıcılarının gençlerden oluştuğu sosyal medyanın beklentiye girmesine neden oldu.
Bedelli'ye başvuran ünlü isimler
Twitter'da #yas25bedel15binolsun  şeklinde hasthag açan vatandaşlar, bedelli askerlikle ilgili yoğun talepte bulunuyorlar. Seslerini duyurmaya çalışanların hashtag'i Twitter'da top trend yaparak dikkat çekmeleri bekleniyor.
İşte o tweetlerden bazıları:

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...