Tgrt Haber
02 May 2014 15:47 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:19

Ben Bilmem Eşim Bilir'de yangın şoku

Kanal D'de İlker Ayrık'ın sunuculuğunu yaptığı 'Ben Bilmem Eşim Bilir' yarışmasının çekildiği platoda çıkan yangında otomobil dahil tüm dekor kül oldu.

Ben Bilmem Eşim Bilir'de yangın şoku
ben bilmem eşim bilir, ilker ayrık, ben bilmem eşim bilir'de yangın, yangın şoku, platoda yangın, kanal d

Posta Gazetesi tv eleştirmeni Mesut Yar talihsiz olayı köşesinden duyurdu, Ben Bilmem Eşim Bilir yandı! Mesut Yar'ın açıklamasına göre ' Önceki gün bir film platosunda çıkan yangın en çok "Ben Bilmem Eşim Bilir"i (Kanal D) vurdu. Yarışmanın ödül olarak verdiği arabası dahil tüm dekoru kül oldu. Allah'tan önümüzdeki bölümlerin tamamına yakını bu dekorda çekilmiş, yaz aylarına kadar olan oyunlar tamamlanmış gibiydi. Tersi olsaydı program ekibi zorunlu bir ara verip her şeyi sil baştan yapmak zorunda kalacaktı. Neyse, sonuç itibarıyla bu bir yangın. Önce büyük geçmiş olsun diyelim, sonra da Allah kolaylık versin temennimizi ekleyelim.'

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...