Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Mart 2014 08:13 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:19

Berkin Elvan bugün saat 12,00'da defnedilecek

İstanbul Okmeydanı'nda Gezi Parkı eylemleri sırasında ekmek almak için dışarı çıktığı sırada gaz fişeği ile başından vurularak ölen Berkin defnedilecek.

Berkin Elvan bugün saat 12,00'da defnedilecek
berfin elvan,cenaze,istanbul okmeydanı,gezi parkı,olaylar,

Gezi Parkı eylemleri sırasında ekmek almak için dışarı çıktığı sırada gaz fişeği ile başından vurularak ölen Berkin Elvan bugün saat 12.00'da defnedilecek. Komadaki hayat mücadelesini kaybeden 15 yaşındaki Berkin Elvan, bugün defnedilecek.Gezi olayları sırasında Okmeydanı'nda polisin attığı gaz fişeğinin başına isabet etmesi sonucu ağır yaralanan 15 yaşındaki Berkin Elvan, dün sabah hayatını kaybetti. 269 gündür hayat mücadelesi veren Berkin, 16 kiloya kadar düşmüştü. Haberi alan Elvan'ın ailesi adeta yıkıldı. Gözyaşlarına boğulan anne Gülsüm Elvan, “Senin acına nasıl dayanırım yavrum, sensiz ne yaparım? Benim kuzum daha küçücüktü” diye feryat etti. Berkin'in cenazesi bugün, Okmeydanı Cemevi'nde düzenlenecek törenin ardından Feriköy Mezarlığı'na defnedilecek. Berkin, sosyal medyada bir numaralı gündem maddesi olurken, her kesim üzüntüsünü dile getirdi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, “Çok üzüldüm. Olay olduğunda 14 yaşında bir çocuğumuzdu. Yeni acıların yaşanmasına fırsat verilmemeli” ifadelerini kullandı. İş adamı Murat Ülker ise “Rahmetli abim Ali'yi sokakta bir kaza sonrası kaybettiğimizde 5 yaşındaydım. Genç yaşta ölüm daha bir üzücü! Başımız sağolsun” dedi. Bugün saat 12.00'da Okmeydanı Cemevi'nde Berkin için tören düzenlenecek, ardından saat 15.00'da Şişli Camii'ye götürülecek. Berkin'in naaşı buradaki törenin ardından Feriköy Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...