Tgrt Haber
26 Ekim 2015 19:01 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:41

Beşiktaş Antalyaspor maçı geniş özeti golleri ve sonucu burada 1:5

Beşiktaş Antalyaspor maçı sona erdi. Beşiktaş deplasmanda Antalyaspor'un konuğu oldu, bu maç ise bol gollü geçti. Peki ama heyecan dolu bu maçın sonucu ne oldu, Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz...

Beşiktaş Antalyaspor maçı geniş özeti golleri ve sonucu burada 1:5
Beşiktaş Antalya maçını canlı izle,Beşiktaş Antalya maç canlı izle,Beşiktaş Antalyaspor maçını canlı izle,Beşiktaş Antalyaspor,Beşiktaş Antalya maçını şifresiz izle,Beşiktaş Antalyaspor maçını izle,Antalyaspor Beşiktaş maçını canlı izle

Beşiktaş Antalyaspor maçı başladı. Beşiktaş deplasmanda Antalyaspor'un konuğu olacak, bu maç ise canlı olarak izlenebilecek. Peki ama hangi kanalda, saat kaçta olacak. Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. Spor Toto Süper Lig'in 9. haftası bugün oynanacak Beşiktaş Antalyaspor maçı ile kapanacak. Süper Lig 9. hafta açılış maçı Çaykur Rizespor ile Akhisar Belediyespor arasında oynandı ve açılış maçını Akhisar Belediyespor 2-0 kazandı. Bugün oynanacak olan karşılaşma Antalya Stadyumu'nda oynanacak. Bu akşam oynanacak olan Beşiktaş Antalyaspor maçını canlı izlemek için haber detayında yer alan Beşiktaş Antalyaspor maçını canlı izle linkine tıklamanız yeterlidir. Bu akşam Ajans Haber aracılığı ile izleyebileceğiniz karşılaşmayı İlker Meral yönetecek. İlker Meral'in yardımcılığını ise Bülent Gökçü ve Hakan Yemişken yapacak. Bu karşılaşmayı Beşiktaş Antalya maçını canli izle linkine tıklayarak, donmadan, şifresiz izleyebilirsiniz. Antalya Stadyumu'nda oynanacak olan Beşiktaş Antalyaspor maçını şifresiz izle.

ANTALYASPOR: 1 - BEŞİKTAŞ: 5

İŞTE MAÇIN GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ

Ve karşılaşmanın son düdüğü çalıyor. Beşiktaş deplasmanda Antalyaspor'u 5-1 mağlup ederek ligde liderliğini sürdürüyor.

89' GOOOLLL!!! Cenk Tosun'un golüyle Beşiktaş durumu 5-1'e getiriyor. Necip'in savunma arkasına gönderdiği uzun topa hareketlenen Kerim Frei, sağ kanattan ceza alanına giriş yapıyor ve topu müsait pozisyonda bulunan arkadaşı Cenk Tosun'a aktarıyor. Cenk, altı pasın hemen gerisinden sol ayağıyla yaptığı tek vuruşla topu ağlarla buluşturuyor.

72' GOOOLLL!!! Olcay Şahan'ın golüyle fark 3'e çıkıyor. Oğuzhan Özyakup ile girdiği duvar paslaşması sonrası rakip ceza alanına sol çaprazdan giriş yapan Olcay Şahan, sağ ayağıyla plase bir vuruş yaparak kaleci Rais M'Bolhi'yi mağlup ediyor. Bu golle durum şimdi 1-4.

63' GOOOLLL!!! Mario Gomez'in golüyle Beşiktaş farkı 2'ye çıkarıyor. Ricardo Quaresma sağ kanatta müsait pozisyonda bulunan takım arkadaşı Andreas Beck'i topla buluşturuyor. Andreas Beck'in kale ağzına yerden gönderdiği sert ortaya Mario Gomez ayak koyarak, tek vuruşla topu ağlara gönderiyor. Gomez bu golle kendisinin 2. takımının 3.golünü kaydediyor.

45' İlk yarıdaki son düdük çalıyor. Beşiktaş devreyi 2-1 önde geçiyor.

27' (Beşiktaş) GOOOLLL!!! Mario Gomez'in golüyle Beşiktaş bir kez daha öne geçiyor.

21' (Antalyaspor) GOOOLLL!!! Samuel Eto'o'nun golüyle maça tekrar eşitlik geliyor.

14' GOOOLLL!!! Necip Uysal'ın golüyle Beşiktaş 1-0 öne geçiyor. Atak yönü sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda Ricardo Quaresma'nın ceza alanına gönderdiği topu kaleci Rais M'Bolhi çift yumrukla uzaklaştırıyor. Ardından Luiz Rhodolfo'nun kaleye göndermek istediği vuruşta top takım arkadaşı Atiba Hutchinson'dan sekerek ceza alanı içinde sağ çaprazda bulunan Necip'in önünde kalıyor. Necip, yerden ve düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturarak takımını öne geçiren golü kaydediyor.

1' Beşiktaş takımının santra vuruşuyla karşılaşma başlıyor.

STAT: Antalya Arena
HAKEM: İlker Meral
SAAT: 20:00
YAYIN: Lig TV

ANTALYASPOR: Mbolhi, Ömer, Lokman, Diego, Sakib, Zeki, Makoun, Emrah, Guilherme, Diarra, Eto'o.
TEKNİK DİREKTÖR: Yusuf Şimşek

BEŞİKTAŞ: Tolga, Beck, Rhodolfo, Ersan, İsmail, Quaresma, Atiba, Oğuzhan, Necip, Olcay, Gomez.
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

Beşiktaş Antalyaspor maçı geniş özeti golleri ve sonucu burada 1:5

Spor Toto Süper Lig'de Siyah Beyazlıların 1 maç eksiği olmasına rağmen puan durumu'nda ilk sırada yer alıyor. Bu karşılaşmadan da galibiyet ile sahadan ayrılması durumunda en yakın takipçisi olan Fenerbahçe ve Galatasaray'a 4 puan fark atacak. Yenilgi durumunda bile Kara Kartallar ilk sırada ki yerinde kalacak. Antalyaspor ise 1 maç eksiği ile Spor Toto Süper Lig'de 14 puan ile 8. sırada bulunuyor. Antalya bugün evin de oynayacağı karşılaşmadan sahadan galibiyet ile ayrılırsa, 4 sıra birden ilerleyerek 4. sıra da yer alabilme şansına sahip. Şu an Süper Lig'de Antalya'nın önünde 14 puan ile Kasımpaşa, 14'er puan ile Konyaspor ve Başakşehir, 4. sırada da 16 puan ile Akhisar bulunuyor. Bugün oynanacak olan maç saat 20:00'da başlayacak.

Saat 20:00'da başlayacak olan karşılaşmayı Lig Tv canlı olarak, şifreli yayınlayacak. Günün ise tek maçı olan Antalya - Beşiktaş maçı için her iki takımda hazır ve maç saatini karşılaşmanın oynanacağı Antalya Stadı'nda bekliyorlar. Bu karşılaşmanın ise ilk on birleri halen belli olmadı. Antalyaspor bugün sahaya çıkması beklenen muhtemel ilk on biri;M’Bolhi, Celustka, Lokman, Diego, Sakıb, Zeki, Makoun,Emrah, Guilherme, Diarra, Eto’o. Beşiktaş'ın sahaya çıkacağı muhtemel ilk on bir ise; Tolga Zengin, Beck, Rhodolfo, Ersan Gülüm, İsmail Köybaşı, Quaresma, Atiba, Oğuzhan Özyakup, Necip Uysal, Olcay Şahan ve Mario Gomez. Bu akşam oynanacak karşılaşma da Şenol Güneş'in en çok güvendiği isim Mario Gomez olarak görünürken, Yusuf Şimşek'in ise en çok güvendiği isim Kamerunlu yıldız Samuel Eto olarak görünüyor. Bugün oynanacak olan Beşiktaş Antalyaspor maçını canlı izlemek için haber detayında yer alan Beşiktaş Antalya maçını canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...