Tgrt Haber
24 Kasım 2021 07:03

Beşiktaş ilk galibiyet için sahada: Rakip Ajax

Şampiyonlar Ligi'nde henüz puanla tanışamayan temsilcimiz Beşiktaş, gruptaki ilk galibiyetini almak için sahada. Kartal bu akşam evinde Hollanda temsilcisi Ajax’ı misafir edecek

Beşiktaş ilk galibiyet için sahada: Rakip Ajax
sergen yaçın,beşiktaş,uefa şampiyonlar ligi,beşiktaş-ajax

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Şampiyonlar Ligi’nde bu akşam karşılaşacakları Ajax maçı öncesi basın mensuplarının karşısına çıktı. Ajax maçından itibaren yavaş yavaş normalleşme sürecine gireceklerini belirten Sergen Yalçın “Bu durum böyle gitmez. Beşiktaş düştüğü yerden ayağa kalkmasını bilir” dedi.

"KÖTÜ GİDİŞE DUR DİYECEĞİZ"

Yaşadıkları kötü gidişatın camiayı çok üzdüğünü söyleyen tecrübeli çalıştırıcı “Ajax maçından itibaren ve Giresunspor karşılaşmasıyla birlikte normalleşme sürecine gireceğimizi düşünüyorum. Çünkü burası Beşiktaş ve bu kötü gidişat hep böyle sürmez. Beşiktaş, düştüğü yerden ayağa kalkmasını bilir. Her zaman ayağa kalkmıştır. Takıma da inanıyorum” sözlerini kullandı.

ZAMAN ALACAK

Şampiyonlar Ligi’nde kazanabilecekleri maçlar yaşadıklarını söyleyen Yalçın “Hedefleri ne kadar yukarı koyarsanız, hayal kırıklıkları da o kadar büyük olur’ demiştim. Oyuncu sakatlıkları bizi büyük sıkıntıya soktu. Bireysel hatalar ve yediğimiz basit goller de istediğimiz noktada duramamamızı sağladı. Hem ligde hem de Avrupa’da aldığımız sonuçlar beklentinin altında. Hedeflerin çok uzağındayız ve bunun farkındayız. Normale dönmek biraz zaman alacak ve belli bir süre gerektirecek gibi görünüyor” diye konuştu.

BATSHUAYI KULÜBEDE

Tedavisi için gittiği İngiltere’den hasta dönen Batshuayi son iki idmana çıkmasına rağmen Ajax maçında kulübede olacak. Belçikalı golcünün fizik olarak yüzde 100 hazır olmadığını belirten Sergen Yalçın “Son 20 dakika duruma göre Batshuayi’yi kullanabiliriz” dedi.

KARTAL PRESTİJ PEŞİNDE

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. hafta mücadelesinde bu akşam Hollanda temsilcisi Ajax’ı misafir edecek. Vodafone Park’ta 20.45’te başlayacak karşılaşmayı Boşnak hakem Irfan Peljto yönetecek. Grupta puanı bulunmayan Beşiktaş, prestij mücadelesi verecek.

Beşiktaş ilk galibiyet için sahada: Rakip Ajax

BİRBİRİMİZ İÇİN SAVAŞACAĞIZ

Beşiktaş’ın kaptanı Atiba Hutchinson şu anda sıkıntılı bir durumda bulunduklarını ama bu süreçte nasıl reaksiyon göstereceklerinin daha önemli olduğunu söyledi. Ajax karşısında takım olarak birbirleri için ve taraftar için savaşacaklarını belirten Atiba,“Grubu altı puanda bitirmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Beşiktaş ilk galibiyet için sahada: Rakip Ajax

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...