Tgrt Haber
11 Kasım 2021 07:04

Beşiktaş’ta 3 ismin bileti kesildi: Ocakta gidiyorlar

Beşiktaş’ta Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre ve N'Sakala ile yollar ayrılıyor. Sergen Yalçın performanslarını beğenmediği üç oyuncunun da ocakta gönderilmesine karar verildi.

Beşiktaş’ta 3 ismin bileti kesildi: Ocakta gidiyorlar
beşiktaş,süper lig,oguzhan özyakup,gökhan töre,nskala

Beşiktaş, ocak dönemindeki transfer çalışmalarına başladı. Siyah beyazlılar kadroya iki transfer yapılması için çalışmalara devam ediyor. Bir yandan da takımdan gidecek isimler de belli olmaya başladı. Teknik direktör Sergen Yalçın'dan bu sezon beklentinin altında kalan Fabrice N'Sakala, Gökhan Töre ve Oğuzhan Özyakup için olumsuz rapor geldi. Üç oyuncuyu da kadroda düşünmeyen Sergen Yalçın, yönetime devre arasında gönderilebileceklerini iletti.

SÖNÜK 10 NUMARA

Gökhan Töre ve N'Sakala’nın Beşiktaş'a transferi Sergen Yalçın döneminde gerçekleşirken Oğuzhan Özyakup da tecrübeli Sergen Hoca'nın beğendiği bir isimdi. Sergen Yalçın, Beşiktaş'ta göreve başladıktan sonra Oğuzhan ile görüşen ve Feyenoord'a kiralık olarak gitmesini engellemişti. Ancak yıldız oyuncu dönüşünde de beklenen performansı gösteremedi. Sergen Yalçın'la birçok oyuncu kariyer zirvesi yaparken Oğuzhan yerinde sayınca gözden düştü.

OĞUZHAN'IN YENİ ADRESİ

Ocak ayında Beşiktaş'tan ayrılmaya hazırlanan Oğuzhan Özyakup'un yeni adresi Başakşehir olabilir. İstanbul ekibinin teknik direktörü Emre Belözoğlu görüşme yaptığı Oğuzhan'a 'Bize gelmek ister misin?' diye sordu. Teklife olumlu cevap veren yıldız oyuncunun devre arasında Başakşehir'e imza atması bekleniyor.

OYUNCU             MAÇ      GOL       ASİST

Gökhan Töre         12            0             0

Oğuzhan                8             0             0

N'Sakala                7             0             0

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...