Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Ocak 2016 10:11 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:17

Beyaz Show Ayşe Öğretmen sloganı, Beyaz Show son bölüm ortalık karıştı - Beyaz Show PKK

Beyaz Show'da ayşe öğretmen sloganı! Beyaz Show son bölümde bir şok daha yaşandı. Beyaz Show'da slogan atıldı, VTR yayına alındı. İşte detaylar: Beyazıt Öztürk, Beyaz Show, Beyaz Show son bölüm, Beyaz Show ayşe öğretmen, Beyaz Show pkk, Beyaz Show konukları, Beyaz Show terör ve Beyaz Show pkk sloganı detayları burada...

Beyaz Show Ayşe Öğretmen sloganı, Beyaz Show son bölüm ortalık karıştı - Beyaz Show PKK
Beyaz Show, Beyaz Show son bölüm, Beyaz Show ayşe öğretmen, Beyaz Show pkk, Beyaz Show konukları, Beyaz Show terör, Beyaz Show pkk,

Beyaz Show'da ayşe öğretmen sloganı! Beyaz Show son bölümde bir şok daha yaşandı, Beyaz Show'da slogan atıldı, VTR yayına alındı. İşte detaylar: Beyazıt Öztürk, Beyaz Show, Beyaz Show son bölüm, Beyaz Show ayşe öğretmen, Beyaz Show pkk, Beyaz Show konukları, Beyaz Show terör ve Beyaz Show pkk sloganı detayları burada... Öğretmen olduğunu söyleyen Ayşe Çelik isimli kadının canlı yayındaki telefon bağlantısıyla gündeme oturan Beyaz Show'da, bu hafta da stüdyo konukları pankart açıp slogan attı. Son programda yaşananların ardından canlı yayında özür dileyerek polis çocuğu olduğunu hatırlatan Beyazıt Öztürk, sloganlar esnasında kısa süreli bir şaşkınlık yaşarken, VTR girerek yayını kesti. 
Beyaz Show canlı yayını erken bitirdi. 
Yayın sırasında Ayşe Çelik'i destekleyen sloganlarla stüdyoda buz gibi hava estiren pankart açan o kişiler stüdyodan uzaklaştırıldı. Öztürk, canlı yayını kesip acil olarak bir VTR'yi yayına aldırdı. Provokatörler ise güvenlik görevlileri tarafından stüdyodan çıkarıldı. Program 30 dakikada son buldu.

Beyaz Show'un bu haftaki konukları kimdi?

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta; "Kardeşim Benim" filminin başrol oyuncuları olan pop müziğin sevilen ismi Murat Boz, ünlü oyuncular Aslı Enver ve Burak Özçivit konuk oldu..

Geçtiğimiz haftaya damga vuran Beyaz Şov için Kanal D yeni bir karar verdi. Canlı yayına 'Ayşe Öğretmen' olarak bağlanan ve PKK propagandası yaptığı iddia edilen Ayşe Çelik'in o görüntüleri Kanal D'nin sitesinden kaldırıldı.

BEYAZ SHOW'A SANSÜR
Beyaz Show'un resmi YouTube hesabında ise daha farklı bir durum söz konusu. Programdan ilgi çeken bölümlere yer verilirken, Ayşe Çelik'in sözlerinin yer aldığı tüm bölüm YouTube hesabına eklenmedi.

BEYAZ ÖZÜR DİLEMİŞTİ

"Üzgün ve şaşkın" olduğunu vurgulayan Öztürk, kendisinin de bir polis çocuğu olduğunu söylemiş ve "Benden beklenebilir mi böyle bir şey. Benim tavrım belli, vatana toprağa bayrağa olan bağlılığım belli. O ilk cümleyi duyunca benim beynim durdu orada. Kendi iç sesimi dinlemekten konuşan kişiyi dinleyemedim ve özür diliyorum" demişti.

AYŞE ÇELİK'İN OLDUĞU BÖLÜM KALDIRILDI

Kanalın internet sitesindeki Beyaz Show ile ilgili bölümde Ayşe Çelik'in Türkiye'nin gündemine oturan sözlerinin yer aldığı bölüm yayınlanmadı. Beyaz Show'un son bölümünü izlemek isteyenler, en son yılbaşı gecesi yayınlanan programla karşılaşıyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...