Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Şubat 2017 16:57 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:12

Beyaz Show’un konukları kim? 24 Şubat Cuma Beyaz Show konukları

Beyaz Show’un bu akşamki konukları kim? Kanal D ekranlarının sevilen programı Beyaz Show bu akşam ekranlarda olacak. Beyazıt Öztürk’ün sunduğu Beyaz Show’un bu akşamki konukları kim olacak?

Beyaz Show’un konukları kim? 24 Şubat Cuma Beyaz Show konukları
beyaz show, beyaz show konukları

Kanal D ekranlarının sevilen programı Beyaz Show bu akşam izleyicileriyle buluşacak. Peki Beyaz Show’un bu akşamki konukları kim? Beyaz Show’a bu hafta; Halit Ergenç, Tuba Büyüküstün, Mehmet Günsür, Suzan Kardeş, Zafer Algöz ve Berat Efe Parlar konuk olacak. Beyaz Show 24 Şubat Cuma gecesi yayınlanacak yeni bölüme, "İstanbul Kırmızısı" filmi ile Halit Ergenç, Tuba Büyüküstün, Mehmet Günsür, sevilen sanatçı Suzan Kardeş, yeni çıkarmış olduğu kitabı ile ünlü oyuncu Zafer Algöz ve genç yetenek Berat Efe Parlar misafir olacak.

Beyaz Show’un konukları kim? 24 Şubat Cuma Beyaz Show konukları

BEYAZ SHOW

Beyaz Show 6 Aralık 1996'dan beri Cuma geceleri yayınlanmaktadır. 6 Aralık, 1996 tarihinde programının ilk bölümüyle ilk konukları Hande Ataizi ve o günlerde Atv'de Gece Kuşu adlı talk-show'u sunan Okan Bayülgen'di. Beyaz Show, komedi ve eğlence unsurlarını da içermesiyle Türk halkı tarafından büyük beğeniyle karşılandı. Programda kısa film tadında skeçler çekmiştir ve programa telefon ile bağlanmak mümkündür. Ayrıca telefonla programa katılan ünlüler de olmuştur. Best Model of Turkey ve yetenek yarışmaları birincileri programa çıkartılmıştır. Stüdyo yaklaşık 50 kişilik bir kapasiteye sahipti. Genellikle bir kişi konuk alınıyordu ya da en fazla üç kişi konuk alınıyordu. Gelen ünlülere absürt şakalar da yapmaktadır.

Beyaz Show’un konukları kim? 24 Şubat Cuma Beyaz Show konukları

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...