Tgrt Haber
18 Ekim 2021 12:34

Bill Gates'in kızı Jennifer Gates'e dini nikah

Bill Gates ve Melinda Gates'in kızları Jennifer, Mısırlı Müslüman bir jokey olan Nayel Nassar'la dini nikahın ardından resmi nikah töreniyle evlendi.

Bill Gates'in kızı Jennifer Gates'e dini nikah
bill gates,,jennifer gates,,melinda gates,,evlilik,

ABD'li milyarder Bill Gates ile mayıs ayında boşandığı Melinda Gates'in 25 yaşındaki kızı Jennifer, Mısırlı Müslüman jokey Nayel Nassar ile önce dini nikahı kıydı ardından resmi nikahla evlendi.

Gates'in kızı Jennifer ile 30 yaşındaki Nassar'ın geçtiğimiz cuma akşamı Gates ailesinin New York'un Salem bölgesindeki 16 milyon dolarlık çiftlik evinde dini nikahı kıyıldı. Dini nikahın ardından Cumartesi öğleden sonra ise 300 kişilik bir törenle bu kez New York'un Westchester bölgesindeki evlerinde resmi nikah töreni yapıldı.

Bill Gates'in kızı Jennifer Gates'e dini nikah
Jennifer Gates ve Nayel Nassar

Nikah seremonisine yürürken Bill ve Melinda Gates, kızlarına eşlik etti. Resmi nikahın ardından Bill Gates kızı Jennifer ile Elton John’un “Can you feel the love tonight?” (Bu gece aşkı hissedebiliyor musun?) şarkısı eşliğinde dans etti.

Bill Gates'in kızı Jennifer Gates'e dini nikahBill Gates ve Melinda Gates

Nikah töreni ve kokteyl sırasında çekilen fotoğraflarda Bill Gates’in smokin, gelinin annesi Melinda Gates’in ise mor bir elbise giydiği göze çarptı.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...