Tgrt Haber
15 Kasım 2020 13:47 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:12

Bir Başkadır oyuncuları kim? Bir Başkadır konusu ne?

Yeni Türk yapımı dizi Bir Başkadır oyuncu kadrosunda kimler var? Gündemde büyük yankı uyandıran dizi ilk sezonuyla 8 bölüm olarak yayınlandı. Peki Bir Başkadır ne anlatıyor? Detaylar haberimizde...

Bir Başkadır oyuncuları kim? Bir Başkadır konusu ne?
Bir Başkadır oyuncuları kim,,Bir Başkadır oyuncuları,

Bir Başkadır dizisi yayınlanır yayınlanmaz gündem konusu oldu ve hakkındaki bilgiler merak edildi. Farklı pek çok karakterin hayat hikayesini izleyicilere yansıtan dizisi birbirinden başarılı oyuncular dikkat çekiyor. Özellikle tanıtım fragmanlarında da görülen başarılı oyuncu Öykü Karayel'in başrolde yer alması ve tesettür giyinmiş olması dizinin hikayesini daha da merak ettirdi. Peki Bir Başkadır oyuncu kadrosunda kimler var?  İşte merak edilen soruların yanıtları…

BİR BAŞKADIR KONUSU

Bir Başkadır, birbirlerinden oldukça farklı karakterde olan ve bambaşka hayatlar yaşayan bir grup insanın yollarının kesişmesiyle değişen yaşamlarını konu ediyor. Bu karakterler ya yeni bir yola yürümek ya da karmaşık bir geçmişle hesaplaşmak zorunda kalacaklar.

BİR BAŞKADIR OYUNCULARI

Dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden değerli isimler var. Dizinin oyuncuları arasında Özge Özel, Fatih Artman, Nesrin Cavadzade, Funda Eryigit, Öykü Karayel, Defne Kayalar, Settar Tanriögen, Alican Yücesoy, Aziz Çapkurt, Bige Önal ve Tülin Özen gibi isimler Bir Başkadır dizisi oyuncu kadrosunu oluşturuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...