Tgrt Haber
08 Nisan 2018 00:33 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:12

Bolu'da Deprem oldu! Bolu depremi çevre illerde hissedildi mi? Son depremler

SonDakika haberi: Bolu'da deprem oldu! Çevre illerde hissedildi mi? Son depremler Merkez üssü Bolu'da 4,7 şiddetinde deprem oldu.

Bolu'da Deprem oldu! Bolu depremi çevre illerde hissedildi mi? Son depremler
bolu,deprem,son deprem,bolu deprem,son dakika,son dakika haberleri,son depremler,istanbulda deprem mi oldu,düzcede deprem mi oldu

Son Dakika Haberi Bolu'da şiddetli deprem oldu! Başta İstanbul olmak üzere Düzce'de hissedildi. Bolu'da korkutan deprem! Bu gece saat : 00.16'da Deprem meydana geldi. Depremin şiddeti ilk verilere göre 4.9 şiddetinde açıklandı. Depremin merkez üssü Bolu merkezi..

T.C. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı'ndan alınan verilere göre depremin şiddeti ilk verilere göre 4.7 şiddetinde açıklandı. Depremin merkez üssü Bolu Merkez...

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 00.16'da merkez üssü Bolu olan 4,7 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Depremin yerin 7,2 kilometre derinliğinde oluştuğu belirlendi.

Bolu Valisi Aydın Baruş, depremle ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu gece saat 00.16 itibarıyla Bolu il merkeze bağlı Yeşilçele köyünde 4,7 şiddetinde deprem yaşandığını belirterek, şunları kaydetti:

"Deprem özellikle il merkezi ve köyler ile yakın ilçelerde hissedildi. Şu anda ekiplerimiz sahada. Emniyetimiz, jandarmamız ve AFAD ekiplerimiz herhangi bir olumsuz durum olup olmadığını tespit çalışması yapıyorlar. Şu ana kadar gerek 112 Acil'e gerekse jandarma ve emniyetimize ve AFAD'a herhangi olumsuz bir durum intikal etmedi."

Artçı depremler

Depremin ardından artçı depremlerin meydana geldiğini ifade eden Vali Baruş, "Şu an itibarıyla şiddeti 1,5 ila 3,5 olan 7 artçı deprem meydana geldi. Bu sarsıntılarda da herhangi olumsuz bir durum oluşmadı. Vatandaşlarımız şu anda açık alanlarda. Bir müddet daha açık alanlarda kalmalarını rica ediyoruz. İnşallah herhangi bir hasar olmadan, can kaybı ve yaralı olmadan bu sarsıntıyı ve depremi atlatmış olacağız. Ben tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyorum." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...