Tgrt Haber
27 Ocak 2014 16:27 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:00

Bülent Arınç'ı kızdırdılar, 'Başbakan'a sorsanıza'

Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası yaptığı açıklamadan sonra bir gazetecinin sorduğu soruya kızdı.

Bülent Arınç'ı kızdırdılar, 'Başbakan'a sorsanıza'
bülent arınç, bakanlar kurulu, gazeteci, başbakan, erdoğan, akparti, mhp, toplantı, bülent arınç kızdı,

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, düzenlenen Bakanlar Kurulu toplantısı sonrasında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Arınç, gazetecinin sorusunu bile tamamlamasına bile izin vermedi.  Açıklamanın soru-cevap bölümünde bir gazeteci, Arınç'a "Başbakan, Brüksel'e gitmeden önce Başbakanlık'taki dinleme iddialarıyla ilgili olarak Başbakanlık Teftiş Kurulu'nun bir rapor hazırladığını ve bunun birkaç güne kadar hazır olacağını söyledi" dedi ve bu açıklamadan sonra sorusunu yöneltecekti. Ancak Arınç, gazetecinin sorusunu sormadan müdahalede bulundu ve tepkisini koydu:
"HER SEFERİNDE BANA SORUYORSUNUZ"
"Kendisine soracaksın güzel kardeşim. Ne bileyim ben o konuyu... Her seferinde bana soruyorsunuz. Siz bana soruyorsunuz ben de 'kendisine sorun' diyorum. Soruyu muhatabına soracaksınız. Sayın Başbakan hergün sizinle birlikte..."
HABERLE İLGİLİ TÜM DETAYLARI VE VİDEO İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...