Tgrt Haber
14 Mart 2014 09:44 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:55

Burak Can Karamanoğlu hayatını kaybetti, Burak Karamanoğlu kimdir

Berkin Elvan’ın cenaze töreninin yapıldığı Okmeydanı semtinde, saat 22:00 sıralarında silah sesleri duyuldu. Berkin Elvan'ın ardından Burak Can Karamanoğlu da olaylarda öldü. Burak Can Karamanoğlu kimdir? Burak Can Karamanoğlu hayatını kaybetti mi? İşte Burak Can Karamanoğlu ile ilgili detaylar

Burak Can Karamanoğlu hayatını kaybetti, Burak Karamanoğlu kimdir
berkin elvan, burak can karamanoğlu, ölüm haberi, öldü, burak can öldü, burak can karamanoğlu kimdir, Burak Can Karamanoğlu hayatını kaybetti,burak can cenazesi,

Berkin Elvan’ın cenaze töreninin yapıldığı Okmeydanı semtinde, saat 22:00 sıralarında silah sesleri duyuldu. Berkin Elvan'ın ardından Burak Can Karamanoğlu da olaylarda öldü. Burak Can Karamanoğlu kimdir? Burak Can Karamanoğlu öldü mü? İşte Burak Can Karamanoğlu ile ilgili detaylar.
Olayda yaralanan 3 kişiden birinin hayatını kaybettiği açıklandı. DHA Muhabirinin edindiği bilgiye göre, saat 22:00 sıralarında Okmeydanı sakini oldukları belirtilen bir grup, Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde toplanarak tekbir getirmeye başladı. Gruptakilerden bazılarının ellerinde sopa olduğu görüldü. Bu grup ile, Okmeydanı’nda Berkin Elvan ailesinin evinin çevresinde bekleyen başka bir grup karşı karşıya geldi. Kavga esnasında silah sesleri de duyuldu. Olayda 3 kişi yaralandı. Yaralılardan ikisi Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, biri de Kasımpaşa'daki Deniz Hastanesi’ne kaldırıldı. Başından yaralanan ve Deniz Hastanesi'nde tedavi altına alınan Burak Can Karamanoğlu kurtarılamadı. Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan kişilerden birinin elinden, diğerinin ise sırtından yaralandığı ileri sürüldü.
"BÖLGEDE POLİS YOKTU"

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, olayda ölen gencin 22 yaşında olduğunu açıkladı. Olay sırasında bölgede polisin olmadığına da dikkat çeken Babuşcu, Berkin Elvan'ın cenaze töreninden sonra çıkan olaylarda birçok seçim irtibat bürosunun zarar gördüğünü söyledi.
Beyoğlu'ndaki silahlı kavgada hayatını kaybeden Burak Can Karamanoğlu'nun cenazesi, karayoluyla memleketi Giresun 'a getirildi Berkin Elvan'ın cenaze töreninin ardından, önceki gün yapılan gösteriler sırasında Beyoğlu'nda iki grup arasında çıkan kavgada silahla vurularak hayatını kaybeden Burak Can Karamanoğlu'nun cenazesi, memleketi Giresun'a getirildi.  
Ailesi ve yakınları tarafından karayoluyla Giresun'a getirilen Karamanoğlu'nun, Türk bayrağına sarılı tabutu, Alucra Belediyesi'ne ait cenaze aracıyla Şebinkarahisar ilçesinde 100'ü aşkın aracın oluşturduğu konvoyla karşılandı.Konvoy eşliğinde Şebinkarahisar'dan ayrılan Karamanoğlu'nun cenazesi, Alucra ilçesindeki baba ocağına götürüldü.Burak Can Karamanoğlu'nun cenazesinin, Büyük Cami'de cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrası Karaağaç Mahallesi'ndeki Alucra Şehitliği'nde toprağa verileceği öğrenildi. Beyoğlu ilçesi Kulaksız Dörtyol mevkisi Çeşme Durağı mıntıkasında iki grup arasındaki sözlü sataşmaların, daha sonra silah kullanılan bir kavgaya dönüşmesi sonucunda Burak Can Karamanoğlu (22) hayatını kaybetmiş, bu silahlı saldırı sonucu Hüseyin Taşbaşı el ayasından, Ramazan Gün ise karın boşluğundan yaralanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...