Tgrt Haber
14 Mart 2014 19:05 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:19

Burak Karamanoğlu'nun arkadaşı o anları anlattı, Burak Kahramanoğlu öldü

Burak Karamanoğlu yaşanan olaylar sırasında hayatını kaybetti. Burak Karamanoğlu bugün memleketinde toprağa verilmişti. Okmeydanı'nda 22 yaşındaki Burak Can Karamanoğlu'nun hayatını kaybettiği olayda yaralanan Ramazan Gün, Burak Can'ın öldürüldüğü olayı aktardı.

Burak Karamanoğlu'nun arkadaşı o anları anlattı, Burak Kahramanoğlu öldü
burak karamanoğlu, burak karamanoğlu kimdir, burak karamanoğlu öldü, burak kahramanoğlu,

Burak Karamanoğlu yaşanan olaylar sırasında hayatını kaybetti. Burak Karamanoğlu bugün memleketinde toprağa verilmişti. Okmeydanı'nda 22 yaşındaki Burak Can Karamanoğlu'nun hayatını kaybettiği olayda yaralanan Ramazan Gün, BurakCan'ın öldürüldüğü olayı aktardı.
İstanbul Okmeydanı'nda 22 yaşındaki Burak Can Karamanoğlu'nun hayatını kaybettiği olayda yaralanan genç, dehşet anlarını anlattı. Berkin Elvan'ın cenaze töreninin ardından yaşanan gösteriler sırasında silahla vurulan Burak Can Karamanoğlu hayatını kaybetmiş, Hüseyin Taşbaşı (31) elinden, Ramazan Gün ise karın boşluğundan yaralanmıştı. Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi tamamlanan Ramazan Gün, taburcu oldu. Hastane bahçesinde İHA'ya konuşan Gün, o gece yaşananları anlattı. İşten geldiği sırada vurulduğunu anlatan Ramazan Gün, "Gece bir yanda ortalık karıştı. İki grup arasında sözlü atışma varmış, biz de arada kaldık. Silahlar sıkıldı. İsabet aldım, düştüm yere. Ondan sonra olanların çoğunu hatırlamıyorum. Ben işten çıktım, eve gidiyordum. Yukarıda olayların olduğunu gördüm ama aşağıda farklı bir grubun olduğunu bilmiyordum. O arada çatışma iyice arttı. Herkes birbirine bir şeyler atmaya başladı. Ben havai fişek geldiğini sandım. Belim bir anda acıdı. Kurşun kemiğe çarptıktan sonra 6 santimetre yön değiştirmiş. Ben taş geldi sandım. Sonra belime baktım kan aktığını görünce havai fişek sandım. Önde de ufak bir delik olduğunu görünce kurşun olduğunu anladım" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...