Tgrt Haber
01 Aralık 2017 16:44 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:55

Çağatay Akman kimdir kaç yaşında? Çağatay Akman nereli kariyeri nasıl başladı

Çağatay Akman Bizim Hikaye 12.bölüm konuk oyuncusu oldu. FOX TV’de yayınlandığı ilk günden itibaren reyting rekorlarını alt üst eden Bizim Hikaye dizisi jenerik müziği sahibi Çağatay Akman nerelidir? ‘’

Çağatay Akman kimdir kaç yaşında? Çağatay Akman nereli kariyeri nasıl başladı
çağatay akman,,Çağatay Akman kimdir,,çağatay akman nereli,,çağatay akman kariyeri,

Gece Gölgenin Rahatına Bak’’ şarkısı iki ayda 120 milyon izlendi. Şimdiden geniş hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcının hayat hikayesi merak konusu oldu. Yapımcılığını MED Yapım’ın üstlendiği, başrollerini Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın paylaştıkları ‘’Bizim Hikaye’’ dizisinde Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’a; Nesrin Cevadzade, Yağızcan Konyalı, Nejat Uygur, Pınar Töre, Berkay Akın, Evrim Doğan, İsmail Karagöz, Korhan Fırat, Zeynep Selimoğlu ve Ömer Sevgi eşlik ediyor. Dizinin yönetmenliğini Serdar Gözelekli üstlenmektedir. Senaryoda ise Banu Kiremitçi yer alıyor. İşte merak edilen Çağatay Akman kimdir haberi sizlerle.

Çağatay Akman kimdir kaç yaşında? Çağatay Akman nereli kariyeri nasıl başladı

ÇAĞATAY AKMAN KİMDİR?

31 Temmuz 1998 tarihinde dünyaya gelen Çağatay Akman youtube'da yayınladığı şarkısıyla milyonlarca tık aldı ve bir anda tanınan isimlerden oldu. Müzik kariyerine ilk single parçası olan "Gece Gölgenin Rahatına Bak" ile adım atan Akman, kısa sürede YouTube üzerinde 243 milyon izlenerek bir rekora imza attı.

Daha sonrasında "Sensin Benim En Derin Kuyum" parçasıyla geri dönen genç şarkıcı, bu şarkı ile de YouTube'da 75 milyon tık aldı. Ünü gittikçe artan Akman, Fox TV'de yayınlanmaya başlayan Bizim Hikaye dizisinin "Bizim Hikaye" adlı jenerik müziğine imzasını attı. Dizi dışında da çok beğenilen bu parça da bir anda popüler olmaya başladı.

Fox TV'de yayınlanan, başrollerinde Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’a; Nesrin Cevadzade, Yağızcan Konyalı, Nejat Uygur gibi isimlerin rol aldığı Bizim Hikaye dizisine konuk oyuncu olan Çağatay Akman, oyunculuğu ile de izleyicilerden tam not aldı.

Çağatay Akman kimdir kaç yaşında? Çağatay Akman nereli kariyeri nasıl başladı

'GECE GÖLGENİN RAHATINA BAK' ŞARKISI İKİ AYDA 120 MİLYON İZLENDİ!

'Gece Gölgenin Rahatına Bak' şarkısı herkesin dilinde olan Çağatay Akman'ın videosu 2 ayda 120 milyon izlendi. Bütün müzik tarzlarını harmanladığını söyleyen genç şarkıcı, verdiği bir röportajda müzik yeteneğini nasıl keşfettiğini şu sözlerle dile getiriyor: ''5 sene önce hoşlandığım bir kız ile aynı ortamda bulunmak için gitara yazıldım. O sıralar aklımda hiç şarkı söylemek yoktu. Ailemi zorla ikna edip yazıldım. Heyecanla kursa gittim bir baktım, kız mezun olmuş. Meğer kızın sosyal medyadan 9 ayki gönderilerine bakıyormuşum, haberim yokmuş…''

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...