Tgrt Haber
01 Mart 2017 10:15 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:12

Çanakkale'de Ayvacık'ta korkutan deprem | Çanakkale, Balıkesir, Bursa deprem haberleri

Türkiye beşik gibi. Çanakkale, Balıkesir ve Bursa'dan deprem haberleri geldi. Çanakkale’nin Ayvacık İlçesi’nde Richter ölçeğine göre 4.8 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem, Çanakkale, Balıkesir ve Bursa kent merkezleri ile çevre ilçelerde de hissedilirken, 16 dakika içinde bölgede 8 deprem kayıtlara .geçti.

Çanakkale'de Ayvacık'ta korkutan deprem | Çanakkale, Balıkesir, Bursa deprem haberleri
çanakkale,ayvacık,deprem,son depremler,balıkesirde deprem oldu mu,bursada deprem oldu mu, Çanakkale, Balıkesir, Bursa deprem haberleri,

Bugün de bazı iller depremle sallandı  Çanakkale, Balıkesir ve Bursa'dan deprem haberleri geldi. Çanakkale’nin Ayvacık İlçesi’nde Richter ölçeğine göre 4.8 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem, Çanakkale, Balıkesir ve Bursa kent merkezleri ile çevre ilçelerde de hissedilirken, 16 dakika içinde bölgede 8 deprem kayıtlara .geçti

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde bir dakika arayla 4.9 ve 4.0 şiddetinde iki büyük deprem meydana geldi. Depremlerin ardından Çanakkale ve Balıkesir bölgesindeki sosyal medya kullanıcıları yaşadıkları paniği sosyal medya üzerinden paylaştılar.

SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

Kandilli Rasathanesi verilerine göre, 02.26'da Ayvacık Gülpınar açıklarında 4.0 ve bir dakika sonra Ayvacık Bademli açıklarında 4.9 şiddetinde iki büyük deprem kaydedildi. Çanakkale ve Balıkesir illerinde hissedilen depremler kısa süreli paniğe neden oldu. 16 dakika içinde bölgede 8 deprem kayıtlara geçti. Yaşanan depremler sonrasında birçok sosyal medya kullanıcısı yaşadıkları paniği mesajlarına yansıttı.

Çanakkale'de Ayvacık'ta korkutan deprem | Çanakkale, Balıkesir, Bursa deprem haberleri

DEPREMDE BAZI EVLER YIKILMIŞTI

Şubat ayında bölgede en büyüğü 5.5 olmak üzere çok sayıda deprem meydana gelmiş, başta Yukarıköy olmak üzere bazı köylerde evler yıkılmıştı. Beşik gibi sallanan bölgede, vatandaşlar için konteynır kent kurulmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...