Tgrt Haber
27 Ocak 2022 13:34

Ahmet Nur Çebi'den 'Şafak Mahmutyazıcıoğlu' açıklaması

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’den silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden kulübün eski yöneticilerinde Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çebi, “Camia olarak kendisini anacağız, çok üzgünüm” dedi.

Ahmet Nur Çebi'den 'Şafak Mahmutyazıcıoğlu' açıklaması
İstanbul,Cinayet,Beşiktaş,Şafak Mahmutyazıcıoğlu

Beşiktaş kulübünün Fikret Orman dönemindeki yöneticilerinde, Şafak Mahmutyazıcıoğlu, gece yarısı İstanbul Bakırköy’de bir restoranda uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.  Mahmutyazıcıoğlu, saldırı sonrası olay yerinde hayatını kaybederken, şoförü hastaneye kaldırıldı.

Acı haberi alan Mahmutyazıcıoğlu’nun eşi Ece Erken ile tüm sevenlerini yasa boğdu. Türkiye’nin gündemine oturan cinayetin ardından Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'den Mahmutyazıcıoğlu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

"ÇOK ÜZGÜNÜM. NUR İÇİNDE YATSIN"

Basın mensuplarıyla Antalya’da bir araya gelen Çebi, şu ifadeleri kullandı:

"Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na Allah'tan rahmet diliyorum. Kulübümüze önemli hizmetleri oldu. Camia olarak kendisini anacağız. Çok üzgünüm. Nur içinde yatsın."

CİNAYETTE ALACAK VERECEK MESELESİ İDDİASI

Öte yandan cinayetle ilgili dosya Cinayet Bürosu ekiplerinden alınarak organize şube ekiplerine gönderildi. Cinayetin sebebinin yeraltı dünyasındaki iki grup arasındaki alacak verecek meselesi olduğu iddia ediliyor. Cinayetin ardında ise yeraltı dünyasındaki 2 grubun arasındaki çok yüklü bir miktarda paranın olduğu iddia ediliyor.

5 ŞÜPHELİDEN 2’Sİ YAKALANDI

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde “şüpheli” sıfatıyla aranan 5 failden 2’sinin yakalandığı öğrenildi. Cinayete ilişkin yürütülen çalışmaları İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri devralmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...