Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Şubat 2018 21:30 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş Nuray Hafiftaş talimatı

Kanser tedavisi gördüğü hastanede hayata gözlerini yuman Türk Halk Müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla devlet töreniyle uğurlanacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş Nuray Hafiftaş talimatı
nuray hafiftaş,talimat,kanser tedavisi

Kanser tedavisi gördüğü hastanede 54 yaşında vefat  eden Türk halk müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş'ın cenazesi, yarın İstanbul'da  defnedilecek.  Alınan bilgiye göre, Nuray Hafiftaş için yarın ikindi vakti Teşvikiye  Camisi'nde cenaze namazı kılınacak. Sanatçının cenazesi, daha sonra Zincirlikuyu  Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

 

  Sanatçı Müşerref Akay, AA muhabirinin sorusu üzerine, "Sayın  Cumhurbaşkanımızın emriyle Nuray Hafiftaş'ın cenazesi devlet töreniyle kalkacak."  dedi.

 

Bu arada Edip Akbayram, gazetecilere yaptığı açıklamada, Hafiftaş'ın  sağlık durumunu öğrenmek için Kubat'la hastaneye geldiklerini ancak acı haberi  aldıklarını belirterek, "Çok üzüldük. Halk müziğinde çok sevdiğim bir  arkadaşımdı. Hepimiz faniyiz ama genç ölüm hepimizi üzüyor. Nuray'ın ölümü de  bizi hastanenin kapısında şok etti, sanat camiasının başı sağolsun." dedi.

 

Kubat da "Nuray'ın, 6 aydır durumu malumdu. Bu sürede sanat camiası  Nuray'a gerçekten inanılmaz bir destek verdi. Ailesi adına onun için herkese  teşekkür ediyorum. Türkülerimizin başı sağolsun. Görelim dedik ama böyle bir  duruma karşılaştık." diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...