Tgrt Haber
29 May 2021 13:10 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:30

David Maltas “Kripto para doğru yatırım yapıldığında büyük kazanç getirir”

Sanal para ile ilgili insanların birçoğunun korkusu olduğunu ve bu kripto paranın aslında doğru bir şekilde yatırım yapıldığında çok kazanç getirdiğini belirten David Maltas “İnsanlar kripto para denilince çok farklı düşüncelere kapılıyorlar, öncelikle kripto paranın ne olduğunu bilmek gerekli.

David Maltas “Kripto para doğru yatırım yapıldığında büyük kazanç getirir”
kripto para,David Maltas

Sanal para ile ilgili insanların birçoğunun korkusu olduğunu ve bu kripto paranın aslında doğru bir şekilde yatırım yapıldığında çok kazanç getirdiğini belirten David Maltas “İnsanlar kripto para denilince çok farklı düşüncelere kapılıyorlar, öncelikle kripto paranın ne olduğunu bilmek gerekli. Sanal para olarak da bilinen bu paranın fiziksel bir biçimi yok elbette. Her şeyden önce sanal para ile kazanç elde etmek isteyen herkesin belirli yolları izlemesi lazım. Öncelikle bir kripto para sahibi olmak istiyorsanız bir bilene danışmanız sizin için faydalı olacaktır. Bitcoin birçok insana kazanç sağladığı gibi yanlış yatırımlarda kayıp vermenize de neden olabilir. Dijital ve sanal parayı kullanmadan önce bu iş ile ilgili uzman kişilerden bilgi almak faydalı olacaktır. 2016 yılında 50 milyon Euro Bitcoin yatırımımla sanal para dünyasına adım atmıştım, daha sonrasında bu alanda birçok insana ciddi miktarlarda paralar kazandırdım ve kendim de kazandım. Zaman zaman yardımlarda bulunuyorum ve sanal para ile ilgili danışmanlık da yapıyorum” diyerek kripto para ile olan ilgisini de dile getirdi.

Girişimci ve yazılım uzmanı olarak tanınan iş insanı David Maltas, Hatay ilinin Kırıkhan ilçesinde doğmuştur. Teknoloji ve dijital dünyaya küçük yaşlardan bu yana meraklı olduğunu belirten David Maltas “Lise birinci sınıfa kadar eğitimimi devam ettirdim. Daha sonra ailevi durumlar nedeni ile okulumu bırakmak zorunda kaldım. Teknoloji ve dijital dünya merakım da erken yaşlarda başladı. Arkadaşlarım oyun oynarken ben de o oyunların nasıl yapıldığını merak ediyordum” diyerek teknoloji konusunda merakını bu şekilde anlattı. 

Şimdilerde evli ve Kaan ve Buğra adında 2 oğlu olan David Maltas, küçük yaşlardan bu yana çalışma hayatının içerisinde olduğunu, “Arkadaşlarım bilgisayar oyunları oynarken ben o oyunları nasıl yapabileceğimi, tasarlayacağımı düşünürdüm. Bu merakım sayesinde 14 yaşıma geldiğimde büyük bir teknoloji şirketi ile çalışmaya başladım. Aslında her şeye sıfırdan başlamıştım. Daha sonra kazancımı daha da artırarak temelden başlayarak bir otel inşa ettim. 2016 yılında 50 Milyon Euro değerindeki Bitcoin yatırımım ile ilk kripto para dünyasına adımımı attım. Pek çok insan benim sayemde kripto para yatırımlarından büyük kazançlar elde etti. Kripto para konusunda iyice uzmanlaştım diyebilirim. Profesyonel kişilerden destek alarak dijital borsalarda kripto para birimlerine yatırım yapılabilir. Ancak bu konuda uzun vadede bir kazanç hedeflemenizi öneririm.” Diyerek bu konuda tereddütte olanları da uyardı. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...