Tgrt Haber
14 Şubat 2017 16:48 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:30

Demet Özdemir ile Oğuzhan Özyakup sevgili mi? Demet Özdemir kimdir?

Demet Özdemir ile Oğuzhan Özyakup sevgili mi merak ediliyor. Demet Özdemir ile Oğuzhan Özyakup ile ilgili tüm bilgiler haberimizde. Peki Demet Özdemir kimdir? İşte bilmeniz gerekenler…

Demet Özdemir ile Oğuzhan Özyakup sevgili mi? Demet Özdemir kimdir?
demet özdemir, oğuzhan özyakup,

Demet Özdemir ile Oğuzhan Özyakup sevgili mi, Demet Özdemir kimdir sorularının cevaplarını sizler için derledik. ‘Bir de Bizden Dinleyin’ programında Demet Özdemir ve Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup’un sevgili oldukları iddia edildi. Programın yorumcusu Esra Sönmezer, Demet Özdemir ve Oğuzhan Özyakup çifti ile ilgili “Beşiktaş’ın yakışıklı futbolcusu son dönemlerin gözde başrol oyuncusu güzeller güzeli Demet Özdemir’e gönlünü kaptırmış. Bir mekanda tanışmışlar. Fakat Demet Özdemir, Oğuzhan Özyakup’a yüz vermemiş. Başta Oğuzhan’ı kabul etmeyen Demet, daha sonra yapılan jestler karşısında ilgisiz kalamamış" ifadelerini kullandı.

Demet Özdemir ile Oğuzhan Özyakup sevgili mi? Demet Özdemir kimdir?

DEMET ÖZDEMİR KİMDİR?

Demet Özdemir ile Oğuzhan Özyakup’un sevgili oldukları iddia edildi. Demet Özdemir 26 Şubat 1992 Sakarya doğumludur. 3 çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak Kocaeli de doğmuştur. Bengü'nün dans ekibinde yer alıp daha sonra Efes Kızları kadrosunda Dans etmeye başlamıştır. Mustafa Sandal'ın "Ateş Et ve Unut" adlı klibinde de yer alan Demet Özdemir ilk TV deneyiminde ise 2013 yılında Fox Tv'de yayınlanan baş rollerini Esra Ronabar , Murat Han ve Ekin Koç ile paylaştığı Sana Bir Sır Vereceğim adlı dizide "Aylin" karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Kurt Seyit ve Şura adlı dizide "Alya" karakterini, Tut Sözünü adlı Sinema filminde ise "Demet" karakterini canlandırmıştır. Star TV'de yayınlanan, başrolleri Yusuf Çim ile birlikte paylaştığı Çilek Kokusu adlı dizide "Aslı" karakterini canlandırmıştır. Bengü'nün Hodri Meydan şarkısının klibinde oynamıştır. 2016 Haziran ayından itibaren Fox Tv de yayınlanmakta olan No:309 adlı dizide "Lale" karakterini canlandırmaktadır.

Demet Özdemir ile Oğuzhan Özyakup sevgili mi? Demet Özdemir kimdir?

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...