Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Nisan 2018 22:52 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:12

Deniz Baykal'ın son sağlık durumu nedir? Deniz Baykal neden hasta oldu, sağlık durumu açıklaması

Deniz Baykal'ın son sağlık durumu nedir? Deniz Baykal neden hasta oldu? Sağlık durumuna ilişkin açıklama...Sağlık Bakanlığı, Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada,Baykal'ın sağlığının iyi olduğu belirtildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Deniz Baykal'ı ziyaret etti

Deniz Baykal'ın son sağlık durumu nedir? Deniz Baykal neden hasta oldu, sağlık durumu açıklaması
deniz baykal,deniz baykal son sağlık durumu

Merak edilen Deniz Baykal'ın son sağlık durumu nedir? Deniz Baykal neden hasta oldu? Sağlık durumuna ilişkin açıklama...Sağlık Bakanlığı, Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada,Baykal'ın sağlığının iyi olduğu belirtildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Deniz Baykal'ı ziyaret etti

Sağlık Bakanlığı, fizik tedavisi aktif katılımı ile devam etmekte olan Deniz Baykal’ın sağlığının iyi durumda olduğunu açıkladı. 

Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Sayın Deniz Baykal, üç haftadır Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Palyatif Kliniğinde tedavi görmektedir. Fizik tedavisi aktif katılımı ile devam etmekte olan Sayın Deniz Baykal’ın sağlığı iyi durumdadır. Şu an için hayati herhangi bir durum mevcut değildir. Günlük aktivitelerini yerine getirebilmektedir. Sayın Baykal’ın tedavi süreci başarılı bir şekilde devam etmekte, sağlık durumu günden güne daha iyiye gitmektedir. Bilgilerinize saygıyla sunulur." denildi.

ERDOĞAN'DAN BAYKAL'A ZİYARET

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Baykal'ı tedavi gördüğü Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ziyaret etti.

Deniz Baykal'ın hastalığı ne? Dikkat sizin de başınıza gelebilir!

Deniz Baykal'ın hastalığı ne? Dikkat sizin de başınıza gelebilir!

CHP eski Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın rahatsızlığıyla gündeme gelen beyin ödemi, ölümcül hasara kadar ulaşan ciddi sağlık sorunlarına yol açabiliyor.
Üsküdar Üniversitesi NPİSTANBUL Beyin Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahı Doç. Dr. Akın Akakın, beyin ödemine ilişkin önemli bilgiler verdi.
Beyin ödeminin beyinde kanama ya da zehirlenme sonrası toksik madde birikmesi veya kansız kalmasıyla ortaya çıkan tehlikeli bir reaksiyon olduğunu  belirten Doç. Dr. Akın Akakın, beyin ödeminin belirtilerini şöyle açıkladı:
“Baş ağrısı, ani şiddetli bulantı kusma, nöbet geçirme, yüzde veya gözde kayma, hatta bilinç kaybı görülebilir.”

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...