Tgrt Haber
26 Eylül 2016 10:50 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:13

Derik’te hain saldırı! Şehit ve yaralı sayısı arttı

PKK'lı teröristlerin Kızıltepe-Derik karayoluna tuzakladıkları patlayıcıyı, asker ve korucuları taşıyan sivil aracın geçişi sırasında infilak ettirmesi sonucu 2 güvenlik görevlisi şehit oldu, 8 güvenlik görevlisi yaralandı.

Derik’te hain saldırı! Şehit ve yaralı sayısı arttı
mardin, derik, pkk saldırı,

Mardin'de PKK'lı teröristlerin yola tuzakladıkları  patlayıcıyı askerleri ve korucuları taşıyan sivil aracın geçişi sırasında infilak  ettirmesi sonucu 2 güvenlik görevlisi şehit oldu, 8 güvenlik görevlisi yaralandı. Teröristler, Kızıltepe-Derik karayolunun Tepedağ köyü mevkisinde  tuzakladıkları patlayıcıyı görevden dönen askerleri ve korucuları taşıyan  minibüsün geçişi sırasında patlattı. Saldırıda 2 güvenlik görevlisi şehit oldu, 8 güvenlik görevlisi  yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Mardin ile Derik ve  Kızıltepe ilçelerindeki hastanelere kaldırıldı. Kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...