Tgrt Haber
23 Mart 2017 15:12 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:54

Devran Çağlar kimdir? | Devran Çağlar öldü mü?

Onur Akay Devran Çağlar’ın, uzun süredir yaşadığı Almanya’da kalp krizi geçirdiğini ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiğini duyurmuştu. Peki Devran Çağlar kimdir? Devran Çağlar öldü mü?

Devran Çağlar kimdir? | Devran Çağlar öldü mü?
Devran Çağlar kimdir,devran çağlar öldü mü,eşref kolçak,devran çağlar,

Sosyal medyada sık sık vefat haberleri vermesiyle tanınan şarkıcı Onur Akay'ın twitter hesabından atılan bir mesaj ortalığı karıştırdı. Akay'ın twitter hesabından bir dönem yıldızı paylayan şarkıcı Devran Çağlar için 'Hayatını kaybetti' mesajı paylaşıldı. Ancak Onur Akay, kendisinin böyle bir haber paylaşmadığını, twitter hesabının hacklendiğini söyledi. hurriyet.com.tr'nin ulaştığı Devran Çağlar ise " Ben ölmedim, büyük bir yanlışlık olmuş. Telefonlara cevap vermekten bıktım. Ailem büyük panik yaşadı" dedi. 
DEVRAN ÇAĞLAR KİMDİR? 
 
Şarkıları ve sesiyle bir dönem Bülent Ersoy’a rakip olarak görülen Devran Çağlar’ın geniş bir dinleyici kitlesi vardı. Sahte Sevgiler, Sevdam, Asi, Öldürürüm Kendimi Çağlar’ın en çok dinlenen şarkılarındandır. Bülent Ersoy’un tahtına aday olarak görülen şarkıcı zamanla popülerliğini yitirmiş ve kendisi buna sebep olanın Bülent Ersoy olduğunu söylemiş, kendisin engellendiğini belirtmişti.Devran Çağlar, ayrıca gerçek isminin Şeref Kolçak olduğunu ve Eşref Kolçak’ın oğlu olduğunu iddia edip söyle demişti:
 
EŞREF KOLÇAK’IN DEVRAN ÇAĞLAR AÇIKLAMASI İSE ŞÖYLEYDİ:
 
 'Benim 56 yıllık evliliğim boyunca bir tek eşim Özcan Kolçak oldu ve benim tek oğlum var; o da Harun Kolçak’tır. Bu gibi haberlerden zevk alanları Allah’a havale ediyorum.”

devran

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...