Tgrt Haber
09 Mart 2015 04:54 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:29

Diego Simeone hedef küçülttü

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, Valencia ile 1-1 berabere kalarak zirveden 7 puan uzak kaldıkları maçı değerlendirdi .

Diego Simeone hedef küçülttü
Atletico Madrid,Diego Simeone, Valencia

İlk yarıda iyi oynadıklarını ancak ikinci yarıda girdikleri pozisyonları değerlendirememelerinin kendilerine iki puana mal olduğunu belirten Simeone, Barcelona'nın 7 puan gerisine düşmelerini; "Ligin hala uzun olduğunu düşünüyorum. Şampiyonluk kadar, Valencia ve Sevilla'nın üstünde kalmak da bizim için önemli. Bu rakiplere karşı oynadığımız iki maçı da kazanabilirdik. Ancak, hala Valencia'nın 1 puan üstündeyiz" ifadelerini kullandı.

Takımının son dönemlerdeki düşüşü hakkında konuşan Arjantinli hoca; "Sezon başlangıcından bu yana üst düzey bir mücadele ortaya koyuyoruz. Kadromuza bir çok yeni isim katıldı ve bu futbolcularla muhteşem bir mücadele ortaya koyuyoruz. Umuyorum, sezonu kulübün istediği üçüncülük seviyesinde noktalayabiliriz" yorumunu yaptı.

"NE YAZIK Kİ ATAMADIK"

Maçı da değerlendiren 'Cholo' Simeone; "İlk yarıyı daha farklı kapatabilirdik. Maç daha farklı olabilirdi elbette. İlk 45 dakikada oyunun tamamını rakip bölgede oynadık, iyi pres yaptık ve hemen hemen tüm ikili mücadeleleri kazandık. Ancak sonrasında farklı bir ikinci yarı oynadık. Orta sahada yeterince baskı kuramadık. Valencia da böyle olunca topu daha fazla kontrol etti. Ofansif bir takım sürdüm sahaya. Fernando Torres derine iyi koşular attı. Orta sahada Raul Garcia ikili mücadeleleri kazandı. Mandzukic topun daha çok bizde kalmasını sağladı. Koke'nin maçtan çıkmak zorunda kalmasının ardından Arda da ikinci forvet rolünde daha fazla pozisyon hazırladı ama girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik" diyerek sözlerini noktaladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...