Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 Ekim 2017 19:15 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:12

Dikkat! Anadolu Otoyolu'nda yenileme çalışması yapılacak

İstanbul yönü Adapazarı Gişeleri-İzmit Doğu Kavşağı arasındaki bölüm, onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle yarından itibaren 25 Kasım'a kadar 07.30-17.30 saatlerinde trafiğe kapatılacak.

Dikkat! Anadolu Otoyolu'nda yenileme çalışması yapılacak
istanbul,anadolu otoyolu yenileme,çalışma

Anadolu Otoyolu'nun İstanbul yönü Adapazarı Gişeleri-İzmit Doğu Kavşağı arasındaki bölüm, onarım çalışmaları nedeniyle 25 Kasım'a kadar 07.30-17.30 saatlerinde ulaşıma kapalı olacak.
Sakarya Valiliği'nden yapılan açıklamada, Adapazarı Gişeleri-İzmit Doğu Kavşağı arasında üst yapı onarım ve yenileme çalışmalarının devam ettiği belirtildi.
Bu kapsamda, otoyolun Ankara-İstanbul yönü Adapazarı-İzmit arasındaki bölümünün yarından itibaren 25 Kasım'a kadar her gün 07.30-17.30 saatlerinde trafiğe kapatılacağı, ulaşımın D-100 karayolundan sağlanacağı ifade edildi.

Açıklamada, gerekli tüm emniyet tedbirlerinin alınacağı belirtilerek, trafik işaretlemelerinin yapılacağı çalışmalar sırasında sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları istendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...