Tgrt Haber
16 Ekim 2020 15:55 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:54

Dilay Kemer kimdir? Dilay Kemer'in hastalığı / Dilay Kemer'in son durumu

Fenerbahçe TV sunucu Dilay Kemer uzun süredir kan kanseri tedavisi görüyor. Sevenleri Kemer'in son durumunu merak ediyor.

Dilay Kemer kimdir? Dilay Kemer'in hastalığı / Dilay Kemer'in son durumu
Dilay Kemer,,Dilay Kemer hastalığı,,Dilay Kemer son durumu,,Dilay Kemer son sağlık durumu,,Dilay Kemer kan kanseri,,Dilay Kemer kanser,,Dilay Kemer FB TV,,Dilay Kemer kimdir,,Dilay Kemer yoğun bakım,

Fnerbahçe TV'de sunucu olarak görev yapan Dilay Kemer, yakalandığı hastalığını atlatabilmek adına uzun süredir hastanede tedavi görüyor. Zaman zaman sosyal medyada paylaşılan haberler sevenlerini oldukça üzüyor. 

DİLAY KEMER KİMDİR?
Dilay Kemer, 1988 yılında Antalya'da doğdu. Üniversite eğitimi için İstanbul'a gelen Dilay Kemer, Yeditepe Üniversitesi Fransızca Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler mezun oldu.

2009 yılında kendime bir moda blogu açtı, o zamanlar bu kadar popüler değildi. İki yıl blogu hobi olarak yürüttükten sonra, bir reklam ajansında staja başladı. Staj yaparken bir yandan da spikerlik-sunuculuk eğitimine başladı.

Yaklaşık 1.5 senelik hazırlık sonunda İhsan Topaloğlu ve Yasir Kaya'nın şans vermesiyle, hayal ettiği sektörde yer buldu. Bir süredir de Fenerbahçe TV'de hem ana haberi hem de çeşitli programları sunuyor.

DİLAY KEMER'İN HASTALIĞI NEDİR

Sempatik tavırlarıyla tanınan güzel sunucu Dilay Kemer, bir süredir kan kanseri hastalığıyla mücadele ediyor. Uzun süredir ekrandan uzak kalan Dilay Kemer'in 16 Ekim 2020 tarihi itibariyle durumunun ciddiyetini koruduğu ve yoğun bakıma alındığı ileri sürüldü. FB TV'nin Twitter adresi üzerinden yapılan açıklamada; "Kanalımızın sevilen yüzü Dilay Kemer’e acil şifalar diliyoruz. Dualarımız ve kalbimiz seninle!" denildi.

DİLAY KEMER'İN PAYLAŞIMI
Dilay Kemer kendisine ait sosyal medya hesabından bir fotoğrafını paylaşarak, "Herkese merhaba, İlk defa bir tbt gününde hastalık zamanından bir şey paylaşmak istedim. 30.08.2018’e ait bu fotoğraf, ilk tedavi-kemoterapi günüm...Aradan geçen 1,5 yılda sayamadığım kadar daha tedavi aldım, hem fiziksel hem ruhsal çok değiştim ama umuyorum ki artık bugün son. Allah’ın izniyle bugün 2. kez ilik nakli oluyorum. Bundan sonraki sürecin uyumlu, kolay, sağlıklı geçmesi için dualarınızı, enerjilerini bekliyorum, gücünüze ihtiyacım var, bana bugüne kadar sevginizi hissettiren güzel kalplerinizden öpüyorum." ifadelerine yer verdi.

Dilay Kemer kimdir? Dilay Kemer'in hastalığı / Dilay Kemer'in son durumu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...