Tgrt Haber
11 Eylül 2015 12:37 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:15

Diyarbakır'da çorbacı tarandı, 1 vatandaş öldü, 3 polis yaralı

Kentin ünlü çorbacısı, önünde çok sayıda polis memurunun bulunduğu sırada silahla tarandı.. 1 kişi yaşamını yitirdi, 3 polis yaralandı

Diyarbakır'da çorbacı tarandı, 1 vatandaş öldü, 3 polis yaralı
Yenişehir,Diyarbakır, çorbacı tarandı, polise saldırı,

Edinilen bilgilere göre, olay merkez Yenişehir ilçesi Kooperatifler Mahallesi Akkoyunlu 3. Sokak'ta meydana geldi. Gece devriye görevi yürüten 3 polis, sabah saatlerinde burada bulunan çorbacıya geldi.
Siparişlerini vererek beklemeye başlayan polislere, bir grup tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.
Saldırıda polislerin yanı sıra kendilerine servis yapan bir lokanta çalışanı yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan durumu ağır  olan lokanta çalışanı 22 yaşındaki Şeyhmus Sanır hayatını kaybetti.

Saldırının ardından olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik şeridi oluşturarak, olay yerinde incelemelerde bulundu. Polis, kaçan teröristlerin yakalanması için de operasyon başlattı.

Lokanta sahibi Recep Ölmez, yaptığı açıklamada, Sanır'ın yeğeni olduğunu, bir ay önce askerden geldiğini ve lokantada garsonluk yaptığını söyledi.

Recep Ölmez, olayın kendisine haber verilmesi üzerine çıkıp geldiğini belirterek, saldırıda yeğeninin başına iki merminin isabet ettiğini ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiğini ifade etti.

Saldırıda yaralanan 3 polis memurunun, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki tedavisi sürüyor.

Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, hastaneye gelerek, polis memurlarını ziyaret etti.

Ajanslar

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...