Tgrt Haber
16 Aralık 2020 17:07 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:59

Dj Orhan Uzdu: Eğlence Sektörü Zor Dönemde

Müzik dünyasının fenomenlerinden olan DJ Orhan Uzdu yaşanan pandeminin eğlence sektörünü olumsuz yönde etkilediğini söyledi.

Dj Orhan Uzdu: Eğlence Sektörü Zor Dönemde
Dj Orhan Uzdu,

Salgın nedeniyle festivaller ve konserlerin iptal edildiğini hatırlatan House müziğinin başarılı temsilcisi sektörün zor bir dönemden geçtiğini dile getirdi. Sürecin online yayın platformlarına olan ilgiyi arttırdığına dikkat çeken başarılı DJ Uzdu, Apple ve Spotify gibi müzik platformlarının üye sayılarındaki artışı örnek gösterdi.

Pandemiyi Birlikte Yenelim
Pandemi sürecinde online yayın yapan başarılı DJ Orhan Uzdu hayranlarına seslenerek pandemiyi birlikte yenme çağrısı yaptı. Online yayınları sayesinde sevenleri ile buluşan Uzdu, yaşanan sürecin yalnız sanatçıları değil ciddi biçimde etkilediğini söyledi. Müzik dünyasından ve dinleyenlerden tam not alan albümün Phonex başarılı bir sound yakalayan DJ, salgın sürecinde yeni albümü ile sevenlerine sürpriz yaptı.

Konserlerde Buluşmak İstiyoruz
DJ Orhan Uzdu yaşanan pandemi sürecini değerlendirdiği konuşmasında şunları söyledi. " Müzik tutkunlarının hepsinde farklı müzik keyfi var ve online yayınlar birçoğunda canlı dinleme keyfini vermiyor. İnsanlar canlı müzik dinlemeyi ve konserlere gitmeyi daha fazla tercih ediyor. Her ne kadar canlı iletişim kurulsa da konserlerin tadı online etkinlikler ile çıkmıyor. Ne sanatçılar müzikseverler ne dediyse bu durumdan memnun değiliz ama dünyadaki birçok ünlü isim ile çalışan DJ olarak söylüyorum ülkemizdeki canlı yayınlar Avrupa ve Amerika sanatçıların yayınları kadar ilgi görüyor. Elimizden geldiği kadar müzikseverleri mağdur etmemeye ve müzik dinleme arzularını yerine getirmeye gayret ediyoruz. Süreci hep birlikte atlatacağız onun için önlemlere dikkat etmeli uzmanların tavsiyelerine özen gösterilmeli. Artık sevenlerimiz ile konserlerde buluşmak istiyoruz bunu hep birlikte başaracağımıza da inanıyorum."

Online Platformlara İlgi Arttı
Online yayınlar sayesinde müzisyenlerin ekonomik açıdan az da olsa rahatlayabildiğini ifade eden DJ Orhan Uzdu konuşmasında online platformlara gösterilen ilgiye dikkat çekti. Hayranlarına seslenen ünlü DJ Orhan Uzdu pandemi sürecinin kısa sürede atlatılması için herkesin kurallara uyması gerektiğini dile getirdi. Süreçte online yayınlar ile sevenlerini yalnız bırakmayan başarılı DJ bu konuda herkesin birbirine karşı saygılı davranmasının öneminin altını çizdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...