Tgrt Haber
07 Ocak 2020 17:21 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:55

Doğu Demirkol Kimdir? Doğu Demirkol Aslen Nereli? Kaç Yaşında

Doğu Demirkol Kimdir? Doğu Demirkol Aslen Nereli? Kaç Yaşında..Yetenek Sizsiniz yarışma programı ile tanındı ve ardından BKM'de yer aldı. Aydın Doğu Demirkol'un şu sıralar Tutunamayanlar dizisi ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Doğu Demirkol hayatı, gösterileri ve daha fazlası haberimizde...

Doğu Demirkol Kimdir? Doğu Demirkol Aslen Nereli? Kaç Yaşında
doğu demirkol,doğu demirkol kimdir,aslen nereli,doğu demirkol kaç yaşında

Doğu Demirkol kimdir? Doğu Demirkol aslen nereli? Kaç yaşında?..Yetenek Sizsiniz yarışma programı ile tanındı ve ardından BKM'de yer aldı. Aydın Doğu Demirkol'un şu sıralar Tutunamayanlar dizisi ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Doğu Demirkol hayatı, gösterileri ve daha fazlası haberimizde...

“Doğu Demirkol kimdir?” sorusu araştırılan konular arasında yer alıyor. Tutunamayanlar dizisi Tarık kimdir? TRT 1’de yayın hayatına başlayacak olan yeni dizi her hafta salı akşamları ekrana gelecek. Doğu Demirkol ve Ece Çeşmioğlu'nun başrollerini paylaştığı dizinin kadrosunda Zafer Algöz, Şinasi Yurtsever gibi isimler bulunuyor. Demirkol ile ilgili merak edilenler haberimizde sizlerle.

Doğu Demirkol Kimdir? Doğu Demirkol Aslen Nereli? Kaç Yaşında

 

 

DOĞU DEMİRKOL KİMDİR? ASLEN NERELİ?

Tam adı Aydın Doğu Demirkol olan oyuncu 6 Eylül 1985 tarihinde dünyaya geldi. Başarılı bir cerrah baba ile ev hanımı bir annenin oğlu olan Doğu Demirkol, lisans eğitimini bilgisayar mühendisliği bölümünde tamamladı. İlk olarak Youtube üzerinden paylaştığı videolarla dikkat çekti. Acun Ilıcalı’nın sunuculuğunu üstlendiği Yetenek Sizsiniz yarışmasına katılmasına rağmen finale gitmeyi başaramadı.

BKM Sahne’sinde yer alarak Açık Mikrofon isimli programda gösterisini sergiledi. Seyirciler tarafından beğenilen performans, Youtube üzerinde de yoğun ilgi gördü. Ali Atay imzalı Ölümlü Dünya’daki performansıyla adından söz ettirdi. Ahmet Mümtaz Taylan, İrem Sak ve Sarp Apak gibi tanınmış oyuncuların başrollerini paylaştığı filmde Zafer karakterine hayat verdi.

Doğu Demirkol, yönetmenliği Nuri Bilge Ceylan tarafından üstlenilen bir sanat filmi olan Ahlat Ağacı’ndaki Sinan karakterini canlandırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...