Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Ocak 2016 12:09 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:15

Doktoru açıkladı... Ünlü sanatçı domuz gribi!

Sanatçının kaldırıldığı hastanenin Başhekimi, Bülent Ersoy'un durumu ile ilgili 'Tahlillerde çıkan duruma göre domuz gribine uyuyor' dedi.

Doktoru açıkladı... Ünlü sanatçı domuz gribi!
Bülent Ersoy, domuz gribi, hastalık, sağlık, doktor,

Sanatçı Bülent Ersoy'un bir süre önce grip şikayetiyle hastanelerinde tedavi altına alındığını anlatan Gaziosmanpaşa Avrupa Özel Şafak Hastanesi Başhekimi Bülent Şahin, "Hemen tedaviye başladık. Kendisi kontrol altında. Gerekli tetkikleri yapıldı. Durumu biraz ağırdı ancak hayati bir durum söz konusu değil. Şu anda genel durumu çok iyi. Kendisinden sonra annesi ile şoförü de aynı şikayetle hastanemize yatırıldı. Şoförünün durumu daha iyi ancak annesi de biraz ağır" diye konuştu.
Şahin, Ersoy'a yapılan erken müdahalenin önemine işaret ederek, "Tedaviye hemen cevap verdi. Ülkemizde bir domuz gribi durumu var. Bundan dolayı gerekli incelemeler yapıldı. Numuneler incelendi, tahkikler yapıldı. Zaten zatürreye dönmüştü durumu ama şu an bu durum aşıldı. Tehlikede olmasının nedeni de zatürreye çevrilmiş olması. Tahlillerde çıkan duruma göre durumu domuz gribine uyuyor. Şu an görünen o. Tam olarak sanıyorum akşam saatlerinde belli olacak" şeklinde konuştu.
Ersoy'un şu an korkulacak bir durumunun olmadığını dile getiren Şahin, "Durumu stabil. Zamanında teşhisin faydasını gördük. Yoğun bakıma zaten hiç almadık. Sanıyorum bir iki güne kendisine taburcu ederiz" ifadelerini kullandı. 
Kaynak : AA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...