Tgrt Haber
22 Mart 2018 11:40 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:26

Dolar düştü! | FED’in Faiz Kararı sonrası Dolar ne kadar?

Fed’in faiz kararı sonrasında en çok, Doların durumu ne olur? Dolar fiyatları, merkez bankası döviz kurları, son dakika dolar fiyatları merak konusuydu. İşte 22 Mart dolar son durumu.

Dolar düştü! | FED’in Faiz Kararı sonrası Dolar ne kadar?
dolar fiyatları,,fed kararı sonra dolar fiyatları,

Dolar kuru bugün düştü! 22 Mart 2018, Fed'in faiz kararının ardından yeni güne düşüşle başlayarak 3,90 lira seviyesinden işlem görüyor.Mart ayından itibaren gelişmekte olan para birimlerinin tamamı karşısında değer kaybeden Türk Lirası, dolar karşısında tarihin en düşük dönemlerini geçiriyor. Bireyler düşük seviyelerden aldıkları dövizi Fed toplantısı sonras ı dövizi satarak bu yükselişten karlı çıkıyor.Fed’in faiz kararı sonrasında piyasalarda son durum, doların durumu ne olur? Sorusu endişe  ile soruluyordu. Ancak korkulan gibi olmadı. Dolar bugün 22 Mart’ta sabah saatlerinde Dolar kuru 3.90 lira seviyesinden işlem görüyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...