Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Ağustos 2020 17:32 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:12

Dünya Sivaslılar Günü / Dünya Sivaslılar Günü ne zaman

Sivas Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda başlatılan ve sosyal medya ile Sivaslılar tarafından oldukça destek alan 'Dünya Sivaslılar Günü' internet kullanıcılarının da dikkatini çekti. Peki 'Dünya Sivaslılar Günü' ne zaman?

Dünya Sivaslılar Günü / Dünya Sivaslılar Günü ne zaman
Dünya Sivaslılar Günü,Dünya Sivaslılar Günü ne zaman,Dünya Sivaslılar Günü hangi tarihte,,Dünya Sivaslılar Günü Twitter

Sivas Belediyesi’nin geçmiş yıllarda başlattığı ‘Dünya Sivaslılar Günü’ çağrısı sosyal medyada gündem oldu. Yurt içinden ve yurt dışından kutlama fikrine destek veren Sivaslılar, Twitter üzerinde kısa sürede paylaşımın trend topic olmasını sağladı.

DÜNYA SİVASLILAR GÜNÜ NE ZAMAN

Selçuklu, Osmanlı ve Cumhuriyet dönemine ait, farklı mimarileriyle dikkati çeken çok sayıda tarihi eserin bulunduğu Sivas, bugünlerde sosyal medyanın gündeminde. Plaka kodu 58'i temsilen Ağustos ayının 5'i nedeniyle Dünya Sivaslılar Günü bugün kutlanıyor.

TWİTTER'DA TREND TOPİC OLDU

Twitter'da da #DünyaSivaslılarGünü etiketiyle pek çok mesaj paylaşılıyor. Sivas Valiliği ve Belediye Başkanlığı'nın resmi hesaplarından da bu güne özel mesajlar paylaşılıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...