Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Mart 2014 15:21 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:19

Ehliyet sınav giriş yerleri sorgula,tıkla,öğren

8 Mart ehliyet sınavı giriş yerleri sorgulama. Ehliyet sınav yerleri sorgulama. Ehliyet sınav giriş belgesi. detaylar haberimizde

Ehliyet sınav giriş yerleri sorgula,tıkla,öğren
8 mart ehliyet sınavı,8 mart ehliyet sınavı sorgula,ehliyet sınav yerleri sorgulama,

8 Mart Ehliyet sınavı için geri sayım başladı. Ehliyet almak için sürücü kursuna başvuranlar 'parmak izi' belgesi verecek. Direksiyon sınavını geçemeyenler, her başarısızlığın ardından kayıtlı oldukları kurstan 2 saat direksiyon eğitimi alacak. Çalışanının sigorta primini yatırmayan sürücü kursları, borçlarını kapatana kadar yeni kursiyer kaydı yapamayacak.
MEB, Ehliyet almak için yapılan direksiyon sınavlarında başarısız olan kursiyerlerin her sınav sonrası en az 2 ders direksiyon eğitimi alma zorunluluğu getirdi.
8 MART EHLİYET SINAVI GİRİŞ YERLERİ İÇİN TIKLAYIN
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Özel Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.
Buna göre, teorik ve direksiyon eğitimi dersi sınavlarına herhangi bir nedenle girmeyenlerle teorik sınavda başarısız olanlar yeniden kursa devam etmeden ve kurs ücreti ödemeden aralıksız üç dönem daha sınavlara girebilecek.Direksiyon sınavında ise kursiyerler başarısız oldukları her sınavdan sonra, kayıtlı oldukları kurstan en az iki saat direksiyon eğitimi almaları şartıyla toplam üç dönem daha sınavlara girebilecekler. Kurslar, bu kursiyerlerden her bir ders saati için ilan ettikleri uygulama ders saati ücretinden fazla ücret alamayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...