Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Şubat 2014 19:48 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:29

Elazığspor Fenerbahçe ilk yarı maç özeti ve golleri

Fenerbahçe, Sanica Boru Elazığspor deplasmanında ilk yarı 1 - 0 yenildi. İşte ilk yarı maç sonucu

Elazığspor Fenerbahçe ilk yarı maç özeti ve golleri
Elazığspor Fenerbahçe, Elazığspor Fenerbahçe maç sonucu, Elazığspor Fenerbahçe maç özeti, Elazığspor Fenerbahçe maç golleri, Elazığspor Fenerbahçe maçı, Elazığspor maçı, Fenerbahçe maçı, Elazığspor Fenerbahçe maçı canlı

Spor Toto Süper Lig'de 22. haftanın kapanış mücadelesinden Fenerbahçe, Sanica Boru Elazığspor deplasmanında konuk oluyor. Saat 20:00'de başlayan karşılaşmayı hakem Hüseyin Göçek yönetti. Bu kritik mücadelenin canlı anlatımı olarak bu sayfada takip edebilirsiniz.
ELAZIĞSPOR 1 - 0 FENERBAHÇE
TÜM AYRINTILAR İÇİN TIKAYINIZ
MAÇTA ÖNEMLİ DAKİKALAR
45. dakika: GOL! Onur Ayık. Elazığspor kontra atak geliştirdi ve Deniz'in pasıyla ceza alanında topla buluşan Onur, Bekir'den sıyrıldı ve sol ayağıyla sol köşeye plase bir vuruş yaptı ve topu ağlara gönderdi.
44. dakika: Fenerbahçe atağında Mehmet Topuz'un ceza alanına ortasında savunma topu kornere gönderdi.
43. dakika: Elazığspor karşı atağında ceza alanı dışında sol çaprazda topla buluşan Deniz'in şutu kaleci Volkan'da kaldı.
42. dakika: Fenerbahçe atağında Kuyt, topla buluştu ve ceza alanına girip şutunu çekti ama top savunmadan döndü.
41. dakika: Fenerbahçe kontra atağında Alper'in pasında sağ çaprazdan ceza alanına giren Cristian'ın vuruşu savunmaya çarpıp kornere gitti.
40. dakika: Elazığspor atağında Serdar'ın pasında topla buluşan Tanju, Kuyt'tan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
38. dakika: Oyun son dakikalarda yapılan faullerden dolayı çok fazla durmaya başladı.
37. dakika: Elazığspor atağında rakip ceza alanı önünde topla buluşan Deniz, Gökhan'dan sıyrılmak isterken Gökhan'a faul yaptı.
35. dakika: Fenerbahçe atağında Gökhan, sağ kanattan son çizgiye kadar indi ama ortasını yapamadı.
32. dakika: Elazığspor atağında ceza alanı dışında sağ çaprazda topla buluşan Tello, rakibini geçip şutunu çekti ama top üstten dışarıya gitti.
30. dakika: Sol kanattan gelişen Elazığspor atağında Zeegelaar topu yerden ceza alanına gönderdi ve uzak noktada Tanju sert bir şut çekti ama top yandan dışarıya gitti.
27. dakika: Fenerbahçe atağında Gökhan, sağ kanattan son çizgiye kadar indi ama ortasını yapamadı.
25. dakika: Elazığspor atağında Serdar, Caner'den çok iyi sıyrılıp ceza alanına girdi ama bir sonraki rakibinden sıyrılamadı.
23. dakika: Ev sahibi ekip sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına yapılan ortada Mehmet Topuz topu uzaklaştırdı.
21. dakika: Sağ kanattan gelişen Elazığspor atağında Mehmet Nas, köşe gönderine yakın bir noktada Caner'den sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
18. dakika: Sarı lacivertli ekip çok hızlı çıktı ve son olarak sağ kanattan ceza alanına yükseltilen topta Cristian'ın vole denemesi Ivesa için kolay oldu.
17. dakika: Elazığspor atağında Mehmet Nas, rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
15. dakika: Fenerbahçe'de Kuyt'ın son çizgi yakınlarından kale sahasına ortasında kaleci Ivesa topun sahibi oldu.
14. dakika: Elazığspor yarı alanında gerçekleşen ikili mücadelede Alper, Vranjes'ten sıyrılmak isterken faul yaptı.
12. dakika: Elazığspor tehlikeli geldi. Sağ kanattan gelişen atağın ardından ceza alanına yapılan ortada Deniz topu kontrol edip pasını Serdar'a verdi ve Serdar'ın sağ ayak dışıyla vuruşunu Volkan çok iyi kurtardı.
11. dakika: Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada Elazığspor savunması topu uzaklaştırdı.
10. dakika: Sol kanattan paslaşılarak kullanılan köşe vuruşunun ardından Caner'in ceza alanına ortasında Ivesa topun sahibi oldu.
8. dakika: Sarı lacivertliler baskısını giderek arttırıyor. Caner'in ceza alanı dışından sert şutunu Ivesa son anda kornere gönderdi.
7. dakika: Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada Emenike'nin vuruşu dışarıya gitti.
5. dakika: Sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Alper, rakiplerinden sıyrılıp ceza alanına girer girmez vuruşunu yaptı ve Ivesa son anda çok güzel bir kurtarışla topu kornere gönderdi.
3. dakika: Elazığspor kalecisi Vanja Ivesa'nın kale vuruşu kısa düşünce Alper topu aldı ve sağ çaprazdan ceza alanına koşu yapan Emenike'ye pasını attı ama karşı karşıya pozisyonda Ivesa, Emenike'ye geçit vermedi.
2. dakika: Fenerbahçe sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Caner'ın yerden gönderdiği topa Mehmet Topuz ceza alanı dışından vurdu ama top üstten dışarıya gitti.
1. dakika: Mücadele Elazığsporlu oyuncuların vuruşuyla başladı.
Elazığ Atatürk Stadı'nda İstiklal Marşı'mız...
İki takım oyuncuları mücadeleyi yönetecek hakemler eşliğinde sahaya çıkıyor.
Spor Toto Süper Lig'de bugün deplasmanda Elazığspor ile karşılaşacak lider Fenerbahçe, rakibini yenerek puan farkını 6'ya çıkarmak istiyor.
11'LER BELLİ OLDU
ELAZIĞSPOR: Ivesa, Tanju, Vranjes, Sow, Zeegelaar, Serdar, Mehmet, Tello, Bilica, Onur, Deniz
FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Kadlec, Caner Erkin, Mehmet Topal, Cristian Baroni, Mehmet Topuz, Kuyt, Alper Potuk, Emenike.
STAT: Elazığ Atatürk Stadı
SAAT: 20.00
YAYIN: Lig TV
HAKEM: Hüseyin Göçek
17 KİŞİYLE ELAZIĞ'A!
Sakatlıkları bulunan Sow, Webo, Alves ve Serdar Kesimal ile cezalı olan Egemen Korkmaz ve Emre Belözoğlu, Elazığspor maçında forma giyemeyecek. Cezalı olduğu için 17 kişilik kadroda yer almayan Emre'nin takıma destek vermek için kafile ile Elazığ'a gideceği açıklandı. Sakatlığı sona eren Emenike ve sarı kart cezası biten Caner Erkin, 17 kişilik kadroda yer aldı. Fenerbahçe'nin 17 kişilik Elazığspor maç kadrosunda şu oyuncular bulunuyor: Volkan Demirel, Mert Günok, Bekir İrtegün, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Michal Kadlec, Selçuk Şahin, Cristian Baroni, Mehmet Topal, Salih Uçan, Mehmet Topuz, Caner Erkin, Dirk Kuyt, Alper Potuk, Raul Meireles, Samuel Holmen, Emmanuel Emenike.
İKİ OYUNCU SINIRDA
Fenerbahçe'de Elazığspor maçında forma giyebilecek futbolculardan ikisi sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Mehmet Topal ve Emenike yarınki maçında oynayıp, birer sarı kart görmeleri durumunda 23. haftada Gençlerbirliği maçında forma giyemeyecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...