Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Ocak 2015 18:32 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:17

Emre Altuğ'dan Çağla Şıkel operasyonu

7 yıllık eşi Çağla Şıkel'den geçtiğimiz günlerde boşanan Emre Altuğ, Kerem Tunçeri'yi ortamına sokan arkadaşı Cenk Çöteli ile ipleri kopardı. Altuğ, Çeşme'deki otelinde de Çöteli'nin görevine son verdi.

Emre Altuğ'dan Çağla Şıkel operasyonu
emre altuğ

Emre Altuğ, evliliğinin ardından bazı dostluklarını da bitirdi. Ünlü şarkıcı, eski eşi Çağla Şıkel'in adının Milli basketbolcu Kerem Tunçeri ile yasak aşk haberlerine karışmasıyla çılgına döndü. Bu haberlerin ardından İstanbul'dan uzaklaşan hatta sosyal medya hesaplarını bile kapatan şarkıcı, şimdi de en yakın dostuyla olan iplerini kopardı. Altuğ, Çeşme'deki arkadaş ortamına Kerem Tunçeri'yi sokan Cenk Çöteli ile olan arkadaşlığını bitirdi. Çıkan dedikodu ve yaşadığı sıkıntılardan Çöteli'yi sorumlu tutan Altuğ, yakın arkadaşıyla olan iş ilişkisini de sonlandırdı. Şarkıcı, Çeşme'deki 'Bay Sako Butik Oteli'nde işletmeci olarak görev yapan Cenk Çöteli'nin işine son verdi. Altuğ, yakın arkadaşına ait Nişantaşı'nda bulunan bir mekana ise haftalardır adım atmaz oldu. Şimdilerde anne ve babasının yanında Niğde'de olduğu konuşulan şarkıcı, oteli için ise yeni işletmeci arayışlarına başladı. Bu arada Altuğ'un cep telefonu numarasını da değiştirdiği ve gelen aramalara yanıt vermediği de söylenenler arasında.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...