Tgrt Haber
03 Temmuz 2014 11:01 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:19

Eşi ile tartışan Sedar Ortaç Twitter'a bakın ne yazdı

26 günlük eşi ile kavga eden MS teşhisi konan ünlü şarkıcı Sedar Ortaç kavga sonrası Twitter'a bakın ne yazdı. Sedar Ortaç eşi ile neden kavga etti?

Eşi ile tartışan Sedar Ortaç Twitter'a bakın ne yazdı
haber, magazin haberleri, serdar ortaçın sağlık durumu, serdar ortaç, serdar ortaç karısı, Chloe serdar ortaç, serdar ortaç twitter,

Serdar Ortaç'ın hastalığı eşi ile olan ilişkisini de etkilemeye başladı. Yeni evli çift hastanede birbirine girdi, işte sebebi...Serdar Ortaç'ın hastanedeki bitkin fotoğraflarını sürekli Twitter'a yüklemesi eşiyle arasını bozdu! MS teşhisi konulduktan sonra bunalıma giren, hastanedeki bitkin fotoğraflarını sürekli Twitter'a yükleyen Serdar Ortaç'ın 26 günlük eşi Chloe sonunda bu duruma isyan etti. Chloe “Yeter artık. Kendine gel. Sana 'öl' diyenleri bile paylaşıyorsun. Bu halde hastalığı yenemezsin” diye bağırdı. Serdar Ortaç'ın cep telefonunu da elinden almak istedi. Çift hastanede kavga etti. Serdar Ortaç daha sonra Twitter'a şunları yazdı: “Şu yalancı dünyada tek dostum yok.” (Posta)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...