Tgrt Haber
17 Şubat 2016 19:08 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:17

Facebook çöktü mü Facebook'a neden girilmiyor 17 Şubat 2016 Facebook çöktü

Facebook çöktü mü ve Facebook'a neden girilmiyor? Facebook aşırı şekilde yavaşladı ve bir çok kullanıcı Facebook'a giremiyor.

Facebook çöktü mü Facebook'a neden girilmiyor 17 Şubat 2016 Facebook çöktü
facebook çöktü mü, facebook çöktü, facebook neden girilmiyor,

Facebook çöktü mü ve Facebook'a neden girilmiyor? Facebook aşırı şekilde yavaşladı ve bir çok kullanıcı Facebook'a giremiyor. Türkiye'de yaşanan Ankara'daki hain saldırı sonrası Facebook'a kullanıcılar erişimde güçlük yaşıyorlar. Facebook'a girişin bu nedenle olup olmadığı hakkında ise henüz net bir bilgi yok. Facebook'un ne zaman düzeleceği hakkında ise bir bilgi henüz yok.

Ankara da büyük bir patlama oldu. Neredeyse tüm Ankara'dan duyulan patlamanın nedeni ne? Ankara patlaması nerede oldu ve sebebi ne? Herkes bunu merak ediyor. İşte Ankara Patlamasına dair ilk detaylar. Kızılay'da askeri lojmanların içinde patlama olduğu belirtiliyor.

Ankara'da, İnönü Bulvarı'nı Dikmen Caddesi'ne bağlayan Merasim Sokak'ta askeri servis araçlarının geçişi sırasında patlama meydana geldi. Patlamada yaralananlar bulunduğu belirtildi. Başbakan Davutoğlu, konuyla ilgili soruya, "Bilgi geldi, bakacağız" yanıtını verdi.

11 kişi hayatını kaybetti

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, askeri servis konvoyunda patlama meydana geldiğini, ilk belirlemelere göre 11 kişinin hayatını kaybettiğini, 10 kişinin yaralandığını, patlamanın bomba yüklü araçla gerçekleştirildiğinin tahmin edildiğini söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...