Tgrt Haber
27 Ocak 2015 07:57 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:17

Facebook neden açılmıyor, Facebook neden kapandı-Facebook açılmıyor

Facebook'a sabah saatlerinden itibaren erişim sağlanamıyor. Peki Facebook neden kapandı, Facebook neden açılmıyor, Facebook'a neden erişilemiyor..

Facebook neden açılmıyor, Facebook neden kapandı-Facebook açılmıyor
facebook,facebook neden kapandı,facebook neden açılmıyor,facebook ne zaman açılacak,facebook kapanma nedeni,facebook erişim

Facebook'a sabah saatlerinden itibaren erişim sağlanamıyor. Peki Facebook neden kapandı, Facebook neden açılmıyor, Facebook'a neden erişilemiyor.. Facebook'a erişim engeli ! Facebook açılmıyor. Sosyal paylaşım sitesi Facebook'a sabah saatlerinden itibaren birçok bölgeden girilemiyor. Erişim engelinin sadece Türkiye'de olmadığı dünya genelinde siteye erişim engeli olduğu öğrenildi. Türkiye'de de özellikle mobil cihazlarda siteye sağlıklı bağlantı yapılamıyor.Sosyal paylaşım sitesi Facebook’a Sabah saatlerinden itibaren birçok bölgeden girilemiyor. Yurt dışından da çok sayıda Facebook ve Instagram kullanıcısı ağlara bağlanamadıkları yönünde mesajlar atıyor. Facebook'un kapanmasının ardından en çok merak edilen soru ne zaman açılacağı? İki dev sosyal ağa da hem Web, hem de mobil uygulamaları üzerinden erişmek şu an itibariyle mümkün değil.
Saat 08:10 civarı başlayan bu sorunun sebebi ise herhangi bir şekilde bilinmiyor. Facebook ve Instagram’ın ortak kullandığı sunuculara fiziksel bir zarar verilmiş olabileceği söyleniyor. Yine Facebook’un sahip olduğu WhatsApp’ın kullanımında ise herhangi bir sorun gözlenmedi. Facebook’tan bir açıklama geldiği gibi haberimizi güncelleyeceğiz.Engadget’ın Twitter hesabından verilen bilgiye göre, Facebook ve Instagram haricinde Tinder, AIM ve Hipchat uygulamalarına da erişim sağlanamıyor.
 

Facebook'ta Peygamber Efendimiz'e hakarete engelleme
Gölbaşı Sulh Ceza Nöbetçi Hakimliği, sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta, Peygamber Efendimiz'e  yönelik hakaret içerikli paylaşımlara erişimin engellenmesine karar verdi. Gölbaşı Sulh Ceza Nöbetçi Hakimliği, Cumhuriyet Savcısı Harun Ceylan'ın açtığı soruşturma kapsamında, Facebook'taki, Hazreti Muhammed'e hakaret içeren sayfalara erişimin engellemesine hükmetti.Mahkeme, sayfalara erişimin engellenmesi kararının uygulanmaması halinde, Facebook'a erişimin engellenmesini kararlaştırdı. Karar, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığına ve Erişim Sağlayıcıları Birliğine iletildi. 

Facebook açılmayınca sosyal medya sallandı
 
RusenTercaner ?@rusentercaner  
Hayırdır Facebook açılmıyor
 
Cem Karataş ?@karatascem  1
Facebook' a erişim engellendi. Sorunun dünya çapında olduğu söyleniyor.
 
melike_sultan ?@melike_sultan01
facebook ve İnstagram çökmüşş abi bune iş yaa resmen şok..
 
Naciye Sinem ?@NaciyeSi
Facebook'a girebilen var mıı????????
 
TC RadyoTucu d ?@RadyoTucu
Facebook çöktü!
Facebook’a şuanda iletişim olmuyor.
 
goztepeliiiiii ?@1925merve35  
Facebook acilmiyo kafayi yicem

 
HaticeŞeker????? ??? ?@htceseker  
Facebook sadece bendemi açılmıyor herkestemi

İlk Adım: Bilgisayarınızı Virüs Taramasından Geçirin

Bilgisayarınızı lisanslı sürümü olan bir antivirüs programıyla komple taratın. Bu tarama, girişi ağırlaştıran kimi zararlı yazılımları sisteminizden temizleyerek bilgisayarınızı rahatlatacaktır.

İkinci Adım: Facebook Yavaş Çalışıyor Çözüm Yolu

Facebook’a girişte adres çubuğunda yer alan ve “https://www.facebook…..”   diye başlayan kısmı “http://www.facebook ….” yaprak girmeye çalışın. Yani bağlantıda yer alan “S” harfini silerek giriyoruz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...