Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Kasım 2016 09:46 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:00

Facebook Twitter Youtube ve WhatsApp neden açılmıyor, İnternet neden yavaş açılıyor / Sondakika Haberleri

Dün gece saat 01:00 civarı itibari ile Facebook Twitter ve Youtube gibi milyonlarca insanın kullandığı sitelere erişim bir anda kesildi. Aynı zamanda 3G ve 4.5G kullanıcıları da aynı durumdan muzdarip. Bu kesintinin ardından insanlar merakla neden kaynaklandığını araştırıyor. Facebook Twitter Youtube ve WhatsApp bugün de yavaş açılıyor. Sizler için internet engeli hakkında en güncel ve doğru bilgileri haberimizde bir araya getirdik.

Facebook Twitter Youtube ve WhatsApp neden açılmıyor, İnternet neden yavaş açılıyor / Sondakika Haberleri
facebook, twitter, whatsapp, youtube, facebook neden açılmıyor, internet neden yavaş açılıyor,

Dün gece son dakika gelişmeleri peş peşe yaşandı. Önce Facebook ardından Twitter, Youtube, WhatApp gibi milyonlarca insanın kullandığı sosyal medya siteleri ve uygulamarına erişim kesildi. Peki Facebook neden açılmıyor? Twitter neden kapalı? Bu sorunların ardından peşi sıra internette de sıkıntılar yaşanmaya başlandı. 3G ve 4.5G neden yavaş? Facebook ve Twitter gibi mecralardan işlerini yapan insanlar mağduriyet yaşamış durumda. Bu sorunun ne zaman düzeleceği büyük merak konusu. Facebook Twitter Youtube ve WhatsApp gibi sosyal paylaşım siteleri bugün de çok yavaş açılıyor. Erişim engelinin ne zamana kadar süreceği belirsiz. 

TURKCELL VODAFONE TÜRK TELEKOM İNTERNET NEDEN YOK?

Turkcell Vodafone Türk Telekom internet neden yok Gece yarısı HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ gözaltına alındı. Demirtaş' ın Twitter hesabından attığı 01:30  tweet' i sonrası Facebook, Twitter ve WhatsApp' a erişim engeli geldi. Sosyal erişim sitelerine ve WhatsApp' a gelen erişim engeli kullanıcıları baya etkiledi. Özellikle internet erişim sorunu yaşayan kullanıcılar, bağlı oldukları operatör müşteri hizmetleri / çağrı merkezini baya meşgul ettiler. Gece yarısından bu saatte kadar Facebook, Twitter ve WhatsApp' a hala erişim yapılamıyor. Bazı kullanıcılar DNS adresleri ve VPN programları kullanarak Facebook, Twitter ve WhatsApp' a erişim yapıyor. Genel sorun düzeldiğinde hala sorun yaşayan kullanıcılar önerdiğimiz destek hattından yardım alabilirler. Tahmini gün içerisinde internet bağlantısı olmayan bölgelere internet erişimi gelecektir. Bakalım Facebook ve Twitter erişim yasağı ne kadar sürecek?  

WHATSAPP NEDEN YAZDIKLARIM GİTMİYOR?

WhatsApp yazdıklarım gitmiyor neden? WhatsApp'ta yazdıklarım gitmiyor diyenler için merak etmeyin bu genel bir sorun. Geçici olduğundan herhangi bir işlem yapmamanız önerilir. Tabi sorunun nedenini bilmeyen kullanıcılar, artık uygulamayı silip yeniden yükler.

FOTOGALERİ | FACEBOOK TWİTTER YOUTUBE WHATSAPP NEDEN AÇILMIYOR?

FACEBOOK NEDEN AÇILMIYOR?

Facebook kullanıcıları siteye giriş yapmak istediğinde karşılarına hata sayfası çıkıyor. Peki ama ne zaman düzelecek. Bu sorunun cevabı henüz netlik kazanmadı.

WHATSAPP NEDEN AÇILMIYOR?

Bugün sabah saatlerinde yaşanan siyasi olaylardan dolayı WhatsApp başta olmak üzere; Facebook, YouTube ve Twitter gibi sosyal medya sitelerine ülkede bilgi kirliliği oluşmaması adına idari tedbir uygulanarak engelleme geldi. WhatsApp erişim engeli ne zaman kalkacak? sorusu şimdilik kafaları kurcalıyor. Şimdilik WhatsApp erişim engeli hakkında resmi bir açıklama bulunmuyor. BTK'nın sitesinde yasaklı site sorgulama yaptığımızda ise "Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından uygulanan bir karar bulunamadı." uyarısını alıyoruz. Konuyla ilgili gelişmeler ilerleyen saatlerde tahminlerimize göre gelecektir..

Takipte kalın..

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...