Tgrt Haber
05 Mart 2014 14:48 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:54

Farah Zeynep Abdullah kimdir

Kurt Seyit ve Şura dizisinin başrollerinden Farah Zeynep Abdullah kimdir? Farah Zeynep Abdullah'ın hayatı ve kariyeri hakkında tüm bilgiler bu haberde...

Farah Zeynep Abdullah kimdir
Kurt Seyit ve Şura, Farah Zeynep Abdullah, kimdir, kariyer, bilgiler, dizi,

Kurt Seyit ve Şura dizisi 4 Mart'ta izleyicilerle buluştu. Star Tv ekranlarında yayınlanan Kurt Seyit ve Şura dizisinin başrollerindeki Kurt Seyit karakterini Kıvanç Tatlıtuğ, Şura karakterini ise Farah Zeynep Abdullah canlandıracak. Kurt Seyit ve Şura dizisi kadar bu dizinin karakterleri olan Kurt Seyit ve Şura karakterlerini canlandıran Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ta merak ediliyor. Farah Zeynep Abdullah kimdir? İşte Farah Zeynep Abdullah hakkında bilgiler...

Farah Zeynep Abdullah Kimdir?

Farah Zeynep Abdullah 17 Ağustos 1989 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Farah Zeynep Abdullah, Iraklı Türkmen kökenli baba ve bir Türk annenin kızı olarak İstanbul'da doğdu. Lisenin bir kısmını İstanbul Saint Michel Fransız Lisesi'nde okuyan Farah Zeynep Abdullah, daha sonra kaydını aldırarak İngiltere'de lise öğrenimini tamamlamıştır. Farah Zeynep Abdullah oyunculuk kariyeri için üniversite kaydını dondurmuştur.
Farah Zeynep Abdullah, üniversiteye başlamaya hazırlanırken Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizi için teklif geldi. İngiltere'ye, okuluna dönmesine üç gün kala deneme çekimlerinde başarılı bulunduğunu ve Aylin rolüne seçildiğini öğrenmiştir. Farah Zeynep Abdullah, bu dizide dört çocuklu bir ailenin ikinci çocuğu olan Aylin'i canlandırmıştır.Yılmaz Erdoğan'ın filmi Kelebeğin Rüyası'nda oynamıştır. Başrolleri Kıvanç Tatlıtuğ ve Mert Fırat paylaşmıştır. 2014'ten itibaren Star TV'de yayınlanan Kurt Seyit ve Şura adlı dizide başrol oynamaktadır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...