Tgrt Haber
07 Şubat 2019 13:29 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:30

Fatih Terim'in acı günü

Galatasaraylı futbolculardan anlamlı karar. Dün Hatay'ı evinde 2-0'la geçen Galatasaray, Fatih Terim'e destek olmak için Adana'ya gitti. Talat Terim'in (93) cenazesi ise Asri Mezarlık'a doğru yola çıkarıldı. Fatih Terim'in de cenaze aracının ön koltuğunda oturduğu görüldü.

Fatih Terim'in acı günü
fatih terim

Fatih Terim bugün babasını son yolculuğuna uğurlayacak. Dün tedavi gördüğü hastanede vefat eden Talat Terim'in cenazesine katılmak için iş ve spor dünyasının önemli isimleri Adana'ya hareket etti.

Talat Terim'in cenazesine katılmak için Adana uçağında Galatasaray Kulübü eski başkanı Dursun Özbek, eski Milli futbolcu, Spor Yorumcusu Rıdvan Dilmen, Teknik Direktör Tolunay Kafkas, Nedim Yiğit, Prof.Dr. Bülent Bayraktar, Sarı-Kırmızılı idareci Metin Karakaya ile Sedat Vanizör, eski yöneticiler Yurdaşen Karahasan, Celal Gürcan, Alper Üner, Milli Takımlar Müdürü Hüseyin Coşkun yer aldı.

SON YOLCULUK

Talat Terim'in (93) cenazesi, Adana'da, toprağa verileceği Asri Mezarlık'a götürülmek üzere yola çıkarıldı. Fatih Terim'in de cenaze aracının ön koltuğunda oturduğu görüldü.

FUTBOLCULAR DA YOLA ÇIKTI!

Bu isimlerle birlikte Galatasaray Futbol Takımı da Fatih Terim'i zor gününde yalnız bırakmak istemedi.Dün tedavi gördüğü hastanede vefat eden Talat Terim'in Adana'daki cenazesine Galatasaray Futbol Takımı da katılacak.

Sarı Kırmızılı oyuncular, teknik heyet ve yöneticiler Galatasaray takım uçağı ile Adana'ya gelerek cenazeye katılacak. Terim'i acılı gününde yalnız bırakmak istemeyen birçok isim bu sabah uçağı ile Adana'daki cenazeye katılmak için bu şehre gitti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...