Tgrt Haber
29 Ocak 2014 18:03 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:29

Galatasaray Elazığspor maçı golleri ve geniş özeti

Galatasaray kendi sahasında Elazığspor'u konuk etti. Galatasaray Elazığspor maçı hakkında işte tüm ayrıntılar.

Galatasaray Elazığspor maçı golleri ve geniş özeti
Galatasaray Elazığspor maçı canlı izle,Galatasaray Elazığspor,Galatasaray,Elazığspor,Galatasaray Elazığspor maçı canlı,Türkiye kupası,maç izle,maç canlı izle,canlı maç izle,maç haberleri,haberler,maç saati,maçın özeti

Türkiye kupası heyecanı tüm hızıyla sürerken Galatasaray Elazığspor maçı canlı yayın karşılaşması saat 20.00'da ATV'den canlı olarak izlenebilecek.Türkiye Kupası heyecanı bugün devam ediyor. Galatasaray Elazığspor maçı saat kaçta? Galatasaray Elazığspor maçı hangi kanalda? Gelişmeler ve canlı anlatım Mynetspor'da sizlerle olacak.Türkiye Kupası'nda Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 4. maçında Sanica Boru Elazığspor ile karşılaşacak. Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki karşılaşma, 29 Ocak 2014 Çarşamba günü, saat 20.00’da başlayacak. Galatasaray, Elazığspor karşısında bu sezon Kupa’daki 6. maçına çıkacak. Hakan Balta ve Umut Bulut oynanan 5 maçın tamamında dakika alan isimler oldular. Kupada 375 dakika ile Hakan Balta en çok sahada kalan isim olurken, Hakan’ı 359 dakika ile Riera ve 355 dakika ile Emre Çolak takip ediyor.
Galatasaray Elazığspor Maçı Önemli
MAÇIN TÜM AYRINTILARI İÇİN TIKLAYINIZ
Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası’nda çıktığı 5 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Rakip filelere 9 gol gönderen Galatasaray, kendi kalesinde ise 4 gol gördü. Galatasaray’ın kalesinde gördüğü 4 golün tamamı ikinci yarılarda geldi. Galatasaray, B Grubu'nda üç maç sonunda 4 puanla 3. sırada. MP Antalyaspor ve SB Elazığspor ise 5'er puanla ilk iki sırayı paylaşıyor.
Galatasaray Elazığspor ile 9. Randevu
Galatasaray ile Elazığspor ligin 14. haftasında Türk Telekom Arena’da karşılaşmış; Galatasaray, Okan Buruk’un ekibini 2-0 mağlup etmişti. Geçtiğimiz hafta Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 3. maçında Elazığ Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmadan ise Elazığspor 1-0 galip ayrıldı. Karşılaşmanın tek golünü Serdar Özkan penaltıdan kaydetti. Bu aynı zamanda Elazığspor’un, Galatasaray karşısında ilk galibiyeti oldu. İki ekip 9. kez resmi bir maçta karşı karşıya gelecek. Geçmişte oynanan sekiz maçta ise beş Galatasaray galibiyeti, bir Elazığspor galibiyeti ve iki beraberlik var.
Maç: Galatasaray - Sanica Boru Elazığspor
Yer: Atatürk Olimpiyat Stadı
Tarih: 29.01.2014 Saat: 20.00
Yayın: ATV
MAÇIN TÜM AYRINTILARI İÇİN TIKLAYINIZ

Galatasaray Elazığspor Maçı Öncesi Galatasaray
Galatasaray 2–0 Tokatspor
Galatasaray, B Grubu’ndaki ilk maçında Tokatspor’u konuk etti. Galatasaray’ın çok sayıda pozisyondan yararlanamadığı maçta ilk gol Burak Yılmaz’ın düşürülmesi sonucu 69. dakikada Selçuk İnan’ın penaltısından geldi. Skoru belirleyen golü ise 90+1’de kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda Nordin Amrabat attı.
MP Antalyaspor 1-1 Galatasaray
Antalyaspor karşısında ise Galatasaray, 43. dakikada penaltıdan Selçuk İnan’ın golü 1-0 öne geçti. MP Antalyaspor 89. dakikada Lamine Diarra’dan beraberliği yakaladı. Galatasaray Elazığspor Maçı Öncesi SB Elazığspor
SB Elazığspor 1-1 MP Antalyaspor
Sanica Boru Elazığspor, B Grubu’ndaki ilk maçında Medical Park Antalyaspor’u konuk etti. Karşılaşmadaki ilk gol 29. dakikada ev sahibi ekip adına Serdar Gürler’den geldi. Antalyaspor ise 47. dakikada Emrah Başsan ile bulduğu golle skorda dengeyi yakaladı.
Tokatspor 2-2 SB Elazığspor
Elazığspor gruptaki ikinci maçında Tokatspor ile deplasmanda karşılaştı. İlk yarısı 1-1 sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında 59. dakikada Elazığspor 2-1 öne geçse de, üç dakika sonra Tokatspor maça eşitlik getiren golü kaydetti. Galatasaray - Elazığspor maçı Deniz Çoban'ın Futbolda Ziraat Türkiye Kupası A ve B gruplarında 4. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, 29 ve 30 Ocak'ta yapılacak maçların hakemleri şöyle: MAÇI CANLI YAYIN ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

A Grubu
29 Ocak Çarşamba:
17.00 Eskişehirspor-Bursaspor: Serkan Çınar
30 Ocak Perşembe:
19.00 Akhisar Belediyespor-Sivasspor: Suat Arslanboğa
B Grubu
29 Ocak Çarşamba:
13.30 Tokatspor-Medical Park Antalyaspor: Alper Ulusoy
20.00 Galatasaray-Elazığspor: Deniz Çoba

Riera twitter'dan veda etti
Galatasaray'ın sözleşme feshi hakkında henüz resmi açıklama yapmadığı ve KAP'a bildirmediği İspanyol oyuncu Albert Riera, twitter hesabı üzerinden taraftara veda etti. Galatasaray'da çok güzel 3 yıl geçirdiğini söyleyen Riera "Burada geçirdiğim her dakika benim için özeldi ancak artık ayrılma vakti. Geçen sene Şampiyonlar Ligi'nde harika işler yaptık. Umarım Galatasaray bu sene de aynı başarıyı tekrarlayabilir ama bu sene geçen seneden daha zor. Galatasaray'a Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'de başarılar diliyorum. Bu takımın bir parçası olmaktan her zaman gurur duydum. Galatasaray her zaman kalbimde olacak. Desteğiniz için, her şey için çok teşekkür ederim." dedi. Matador lakaplı yıldız son twitinde ise türkçe olarak "her şey için teşekkürler" yazdı. Endoğan Adili Galatasaray'a imza atıp gitti mi? Galatasaray'da yılan hikayesine dönen Endoğan Adili transferindeki sis perdesi aralanıyor. Geçen hafta İsviçre'ye gittiği bugün ise Galatasaray'a imza atıp pasaport sorunu yüzünden Grasshopper'a kiralandığı iddia edilen 19 yaşındaki futbolcunun İstanbul'da olduğu ve Galatasaray'la idmanlara çıktığı belirlendi. Skorer'in edindiği bilgiye göre, dünkü antrenmandaki performansıyla Mancini'nin beğenisini toplayan Erdoğan'ın bugün de Ankara'ya giderek Türk pasaportunun çıkması için çalışmalarda bulunacak. Kanatlardaki sorun yüzünden Endoğan transferinde ısrarcı olan Cim-Bom'da Endoğan Adili'nin pasaport sorunuyla bizzat Başkan Ünal Aysal ilgileniyor. Genç futbolcu sağlık kontrolünden de geçirilmişti. Galatasaray bu transfer için Basel'e 500 bin euro ödeyecek.
MAÇIN TÜM AYRINTILARI İÇİN TIKLAYINIZ

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...