Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Ocak 2014 19:36 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:29

Galatasaray Elazığspor maçı ilk yarı maç özeti

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 4. maçında Galatasaray, bugün Elazığspor’u ilk yarıda 2 - 0 mağlup etti.

Galatasaray Elazığspor maçı ilk yarı maç özeti
Galatasaray Elazığspor maçı, Galatasaray maçı, Elazığspor maçı, Galatasaray, Elazığspor, maç izle, maçı canlı izle, Galatasaray Elazığspor maçı canıl izle, Galatasaray Elazığspor karşılaşması, Galatasaray Elazığspor, maç hd izle, atv izle, atv canlı izle

Mücadelede hakem Deniz Çoban düdük çalacak. Gakkoş’ta İbrahim Kaş sakat, Serdar Özkan cezalı. G.Saray’da Burak Yılmaz cezalı. TFF'den alınan özel izin sayesinde Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 20.00'de başlayan Galatasaray Elazığspor karşılaşması hakem Deniz Çoban yönetiyor. Karşılaşmayı bu sayfadan takip edebilirisiniz. Galatasaray-Elazığspor maçı canlı izle, Galatasaray-Elazığspor maçı kaç kaç bitti,canlı maç izle, ATV izle, ATV canlı maç izle, Galatasaray-Elazığspor canlı maç yayınları, Galatasaray-Elazığspor maçı canlı dinle, Galatasaray-Elazığspor maçı ATV canlı izle, Galatasaray-Elazığspor ATV izle, Galatasaray-Elazığspor canlı maç linkleri, Galatasaray-Elazığspor canlı maç sonuçları, ATV canlı yayın izle kesintisiz, ATV izle şifresiz, Galatasaray-Elazığspor bluesport, usagoals.me, burkaysport ,trsports skorları Galatasaray-Elazığspor maçı özeti ve golleri izle, Galatasaray-Elazığspor maçının geniş özeti, Galatasaray-Elazığspor uydudan canlı maç yayını yapan kanallar hepsi bu sayfada bulabilirsiniz.
CANLI ANLATIM (TIKLA,GÜCELLE)
MAÇTA ÖNEMLİ DAKİKALAR
GALATASARAY - ELAZIĞSPOR : 2 - 0
45. dakika:
Galatsaraylı oyuncular kendi yarı alanlarında hazırlık pasları yapıyor.
43. dakika:GOL! Didier Drogba. Ceza alanı içi sol tarafında topla buluşan Umut'un kale sahası yakınlarındaki Drogba'ya yükselttiği topta Drogba kafa vuruşuyla farkı 2'ye çıkardı.
42. dakika: Galatasaray atağında Emre, rakibinden çok şık sıyrılıp ileriye koşu yapan Sabri'ye pasını çıkardı ama Sabri topu kontrol edemedi.
40. dakika: Galatasaray son dakikalardaki yoğun baskısıyla golü de bulmuş oldu.
40. dakika: Galatasaray son dakikalardaki yoğun baskısıyla golü de bulmuş oldu.
38. dakika: GOL! Ceyhun Gülselam. Sarı kırmızılı ekip sağ kanattan paslaşarak köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına giren Emre, kale sahasına topu yükseltti ve Ceyhun'un kafa vuruşunda yerden seken top ağlarla buluştu.
37. dakika: Galatasaray'da Salih, sağ kanattan uzun bir taç atışı kullandı. Ceza alanı içinde topu düzelten Drogba'nın yanında bulunan Ceyhun'a pasında Ceyhun'un kaleye vuruşu direkten döndü ve ardından Zülküf topun sahibi oldu.

30. dakika: Elazığspor savunmasının arkasına koşu yapan Drogba'ya atılan uzun pasta Drogba ceza alanına girip kaleciyle karşı karşıya kaldı ama vuruşunda Zülküf topu çelmeyi başardı.
29. dakika: Galatasaray atağında Salih, Tanju'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
28. dakika: Galatasaray atağında Emre, sol kanattan ceza alanına girdi ve yerden pasını attı ama savunma topu kornere gönderdi.
27. dakika: Elazığspor atağında ceza alanı dışında topla buluşan Muhammed'in şutu farklı şekilde dışarıya gitti.
26. dakika: Galatasaraylı oyuncular rakip yarı alana yerleşti ama savunmayı açmakta oldukça zorlanıyor.
25. dakika: Galatasaray atağında sol kanatta topla buluşan Ceyhun'un sağ kanattan ileriye hareketlenen Salih'e uzun pasında top Salih'i aşıp dışarıya çıktı.
23. dakika: Kullanılan serbest vuruşta Drogba'nın kaleye gönderdiği top Umut'a çarpan top dışarıya gitti.
22. dakika: Elazığspor ceza alanının ön bölümünde topla buluşan Eboue, yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Tehlikeli sayılabilecek bir nokta.
20. dakika: Elazığspor atağında Çağlar'ın ileriye koşu yapan Marvin'e gönderdiği uzun topta Salih topu kornere gönderdi.
18. dakika: Galatasaray atağında sağ kanatta topla buluşan Salih'in ceza alanına giren Eboue'ye verdiği pasta Eboue, topu içeriye çevirmek istedi ama top yandan dışarıya gitti.
16. dakika: Galatasaray atağında ceza alanına yapılan ortada savunmanın uzaklaştırdığı topu ceza alanı dışında kontrol eden Emre, kaleye şutunu çekti ama top yandan dışarıya gitti.
14. dakika: Galatasaray savunmasında Dany, hatalı bir pas attı ve Elazığspor ani bir atağa çıktı ama Bilica'nın ceza alanına attığı pasa kimse hareketlenmedi.
12. dakika: Kullanılan serbest vuruşta Sabri'nin ceza alanına ortasında kaleci Zülküf topu yumruklayarak uzaklaştırdı.
10. dakika: Galatasaray atağında Emre'nin pasında topla buluşan Drogba, rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
9. dakika: Elazığspor atağında Tanju, rakip yarı alanda topla buluştu ama rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
7. dakika: Galatasaraylı oyuncular serbest vuruşu hemen kullandı ama Elazığspor savunması baskıyla topu kazandı.
5. dakika: Elazığspor karşı atağında Tanju'nun sol kanattan ceza alanına ortasında savunma topu uzaklaştırdı.

3. dakika:
Elazığspor atağında ceza alanına yapılan ortada top doğrudan kaleci Ufuk'a kadar geldi.
2. dakika: İlk atak Galatasaray'dan geldi. Ceza alanı dışında topla buluşan Umut, ceza alanına hareketlendi ama topu kaybetti.
1. dakika: Mücadele Galatasaraylı oyuncuların vuruşuyla başladı.
Atatürk Olimpiyat Stadı'nda İstiklal Marşı'mız...
İki takı oyuncuları mücadeleyi yönetecek hakemler eşliğinde sahaya çıkıyor.
Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray, Elazığspor'u konuk edecek.
İŞTE İLK 11'LER
Galatasaray: Ufuk, Salih, Dany, Hakan, Eboue, Yekta, Ceyhun, Emre, Sabri, Umut, Drogba 
Elazığspor: Ivesa, Deniz Aslan, Sow, Erol, Özgür, Mehmet Nas, Bilica, Marvin, Serdar Gürler, Sane, Deniz Yılmaz.
Saat: 20.00
Stat: Atatürk Olimpiyat Stadı
Hakem: Deniz Çoban
G.SARAY'DA 6 EKSİK
İlk maçı 1-0 kaybeden Galatasaray'da Bruma, Aydın, Hamit Altıntop, Gökhan Zan ve Aurelien Chedjou sakatlıkları, Burak Yılmaz ise cezası nedeniyle forma giyemeyecek.
SERDAR ÖZKAN CEZALI
Elazığspor'da ise bu maçta Serdar Özkan'ın cezası bulunurken, İbrahim Kaş sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.
CİM-BOM RAHATLAMAK İSTİYOR
Grupta Antalyaspor ve Elazığspor 5'er puanla ilk iki sırada yer alırken, Galatasaray'ın 4 ve Tokataspor'un 1 puanı bulunuyor.
- MAÇ ÖNCESİ ÖNEMLİ NOTLAR -
Galatasaray Futbol Takımı, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'ndaki 4. maçında bugün Elazığspor'u ağırlayacak. Geride kalan 3 maçta topladığı 4 puanla B Grubu'nun 3. sırasında yer alan, son maçında da deplasmanda yine Elazığspor'a 1-0 yenilen Galatasaray, rakibini bu kez kendi seyircisi önünde mağlup etmenin hesaplarını yapıyor. Son 3 resmi maçında Ziraat Türkiye Kupası'nda Medical Park Antalyaspor'la 1-1 berabere kalıp, Elazığspor'a 1-0 yenilen, Spor Toto Süper Lig'de ise Gaziantepspor'la 0-0 berabere kalan "Cim Bom", galibiyet hasretini sona erdirme peşinde. Sarı-kırmızılı ekipte Elazığspor karşılaşması öncesi Hamit Altıntop, Gökhan Zan ve Aurelien Chedjou'nun sakatlıklları bulunuyor. Galatasaray-Elazığspor karşılaşması Türk Telekom Arena'da saat 20.00'de başlayacak ve hakem Deniz Çoban yönetecek.
B Grubu'nda 4. maçlar öncesi puan durumu şöyle:
Takım    O    G    B    M    A    Y    Av.    Puan
1. Medical Park Antalyaspor    3    1    2    -    8    3    3    5
2. Elazığspor    3    1    2    -    4    3    1    5
3. Galatasaray    3    1    1    1    3    2    1    4
4. Tokatspor    3    -    1    2    3    10    -7    3
Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 4. haftasında bugün yapılacak Galatasaray-Elazığspor karşılaşması, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. Sarı-kırmızılı kulübün iç sahadaki yoğun maç trafiği nedeniyle Türk Telekom Arena'nın saha zemininde tahribat oluşmaması için stat değişikliği isteği kabul gördü. İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı'nda Galatasaray-Elazığspor maçının Türk Telekom Arena yerine Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılması isteği onaylanırken, sarı-kırmızılı kulüp de maçın yapılacağı yer olarak Atatürk Olimpiyat Stadı'nı gösterdi. Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde, sabah saatlerinde Türk Telekom Arena olarak gösterilen Galatasaray-Elazığspor maçının yeri, daha sonra Atatürk Olimpiyat Stadı olarak değiştirildi.
Sitede, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Galatasaray-Elazığspor karşılaşmasının, saat 20.00'de Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılacağı duyuruldu.
Galatasaray'da Kupa Mesaisi
Ziraat Türkiye Kupası'nda Sanica Boru Elazığspor'u ağırlayacak olan Galatasaray, maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Koşuyla başlayan antrenman pas-koordinasyon çalışmasıyla devam etti. Antrenmanın, son bölümünde dar alanda çift kale maç yapıldı.
Hamit Altıntop ve Gökhan Zan tedavilerinin ardından salonda ve sahada özel çalıştı. Tedavisi devam eden Aurelien Chedjou ise salonda özel çalıştı.
Galatasaray, saat 11.00'deki antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak.
SOSYAL MEDYADA 'GALATASARAY' YORUMLARI
Hala Hayattayım Bak: "arkdaslar biletler ne kdar yardımcı olurmusunuz ?."
Hacı Torun: "futbolcu bu gs askı bu serkan buruma."
Futbolizm: "Dünyanın en pahalı arabası Bugatti den Beckham da 3 tane bulunmaktadır,."
Veysican Gürbüz: "saaat kacta arkadaslar."
Bilgi Makinası: "-Tarantulalar iki buçuk yıl yiyeceksiz yaşayabilirler.."
Servet Anayurt: "arkadaşları dışarı alalım."
Muhammet Yurdusevdi: "Niye."
Mehmet Kılıç: "Bu gece tecavüz gecesi haydi cimbom:)))."
Ömer Uğur: "İnş. Bu açı Biz Alırız .!!."
Haydar Erdek: "yakisir aslanlara."
Erol Akgül: "Mac saat kacta bilen varmi."
Burak Yetkin: "10 puan fark var fb."
Ramazan Özkan: "Maç kaçta arkadaslar."
Veysican Gürbüz: "saaaat kactadir.."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...