Tgrt Haber
21 Şubat 2014 12:55 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:29

Galatasay Beşiktaş maçı muhtemel 11'ler

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftası derbi maçına sahne olacak. Galatasaray ve Beşiktaş, Türk Telekom Arena'da kozlarını paylaşacak.

Galatasay Beşiktaş maçı muhtemel 11'ler
GS-BJK derbisi, Galatasay Beşiktaş maçı muhtemel 11'ler, galatasaray beşiktaş derbisi, galatasaray beşiktaş maçı,

Galatasaray, evinde krallığını sürdürmek isterken, Beşiktaş ise galibiyet serisine bir yenisini daha eklemek için sahaya çıkacak. Galatasaray'ın Beşiktaş karşılaşmasına çıkacağı muhtemel ilk 11'i şu şekilde:
"Muslera, Sabri, Gökhan(Chedjou), Semih, Telles, Ceyhun, Melo, Selçuk, Sneijder, Burak Yılmaz, Drogba.
Beşiktaş'ta Ersan Gülüm geçen hafta Bursaspor maçında gördüğü kırmızı kart sebebiyle Galatasaray maçında görev alamayacak. Siyah-beyazlıların bir diğer eksiği ise sakatlığı devam eden Tomas Sivok. Yeni transfer Jermain Jones hafta içerisinde takımla birlikte çalışmalarına başlarken, yabancı sınırlaması sebebiyle Türk Telekom Arena'da ilk 18'de yer almayacağı bildirildi. Siyah-beyazlı yönetim, takım içerisinde moralleri daha da yükseltmek için derbi maçına 30'ar bin TL prim belirledi. Futbolcuların bu durumdan hayli memnun olduğu ise gelen haberler arasında.
Beşiktaş'ın, Galatasaray karşısına çıkacağı muhtemel ilk 11'i şu şekilde:"Tolga Zengin, Serdar, Franco, Dany, Motta, Gökhan Töre, Veli, Atiba, Oğuzhan (Fernandes), Olcay, Almeida.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...