Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Kasım 2018 11:12 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:46

GELİNİM MUTFAKTA 23 KASIM Günün Birincisi KİM OLDU KİM KAZANDI? Çeyrek ALTINI Kim Kazandı TIKLA Öğren

GELİNİM MUTFAKTA 23 KASIM GÜNÜN BİRİNCİSİ...Ekranların ilgiyle izlenen programlarından biri olan Gelinim Mutfakta'nın Bugün Yayınlanan bölümünde günün birincisi ve çeyrek altını kim kazandı merak konusu olmuş durumda. Programın izleyicileri merak içerisinde 23 Kasım Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim kazandı gibi soruların cevaplarını araştırıyorlar ve bu konu ile ilgili sonuçları öğrenmek istiyorlar. İşte tüm bu soruların cevapları...

GELİNİM MUTFAKTA 23 KASIM Günün Birincisi KİM OLDU KİM KAZANDI? Çeyrek ALTINI Kim Kazandı TIKLA Öğren
Gelinim Mutfakta 23 kasım 2018

GELİNİM MUTFAKTA GÜNÜN BİRİNCİSİ 23 Kasım Kim Oldu Kim Kazandı...  Gelinim Mutfakta tüm heyecanıyla devam ediyor. Haftaiçi her gün 12.45'te yayınlanan program ile ilgili en çok Gelinim Mutfakta'da 23 Kasım SALI 2018 günün birincisi kim oldu? Çeyrek altını kim aldı? gibi soruların cevapları merak ediliyor. İşte detaylar... 

GELİNİM MUTFAKTA GÜNÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU ÖĞRENEBİLMEK İÇİN TIKLAYINIZ

GELİNİM MUTFAKTA 23 KASIM Günün Birincisi KİM OLDU KİM KAZANDI? Çeyrek ALTINI Kim Kazandı TIKLA Öğren

Gelinim Mutfakta yarışmasında gelinler arasındaki gerilimler ve çekişmeler devam ediyor. Birbirinden güzel ve iddiaları gelinler el lezzetlerini yarıştırıp kaynanalardan yüksek puanlar kapmak istiyor. Gelinler bugün "Tavuklu Tepsi Kebabı" yemeği ile kıyasıya yarışıyor. Şimdi Gelinim Mutfakta hayranları günün birincisi gelinin kim olduğunu merak ediyor.

GELİNİM MUTFAKTA KONUSU NEDİR? 

Gelinim Mutfakta programında ilk hafta 4 yarışmacı gelin kaynana oluyor. Her hafta bir gelin kaynana ikilisi birinci olarak ödüle ulaşırken bir gelin kaynana da Gelinim Mutfakta yarışmasına veda ediyor. Her gün günün birincisi belirleniyor. Günün birincisine 1 adet çeyrek altın verilirken, haftanın birincisi çifte 5 adet altın bilezik ödülü veriliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...