Tgrt Haber
04 Kasım 2020 16:04 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:12

Genç İş İnsanı Deniz Işın Coşkuner İzmirli Depremzedeler İçin AKUT’A Yardımda Bulundu

Genç İş İnsanı Deniz Işın Coşkuner, İzmir depreminin ardından AKUT’a yardım yapıldığını açıkladı. Tüm Türkiye el birliği ile İzmir depreminin yaralarını sararken bir destek de genç iş insanı Coşkuner’den geldi. Coşkuner, “İzmir’de yaşanan faciayı an be an televizyonlardan takip ediyorum. Çok üzgünüm. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralı kardeşlerimiz de umarım en kısa zamanda sağlıklarına kavuşur. Neye ihtiyaçları varsa elimden geleni yapmaya hazırım” dedi.

Genç İş İnsanı Deniz Işın Coşkuner İzmirli Depremzedeler İçin AKUT’A Yardımda Bulundu
Deniz Işın Coşkuner, AKUT

İzmir’de meydana gelen 6.9 şiddetindeki depremin yankıları sürüyor. Son gelen açıklamalarla 114 can kaybının yaşandığı büyük faciada, Türk Kızılayı’ndan AKUT’a, AFAD’dan UMKE’ye devletin tüm yardım birimleri elbirliği ile enkaz altında kalan depremzedeleri kurtarmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bunun yanı sıra ülkenin dört bir yanından yardım kolileri, erzaklar, yemek siparişleri ve acil yardım malzemeleri İzmir’e yağmaya devam ediyor.

Coşkuner “Çocukların Mücadelesi Hepimize Umut Oldu”

Bu yardımlardan birini de DNC Medya Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Işın Coşkuner’den geldi. AKUT üzerinden, depremzedelere yardım eli uzatıldığının bilgisini veren Coşkuner, “Her kurtulan can haberinde, bayram sevinci yaşıyoruz. Ayda ve Elif’in mücadelesi tüm Türkiye’ye umut oldu. Saatler süren kurtarma çalışmalarının ardından enkazdan yaşam mücadelesi vererek çıkan her çocuk beni o kadar etkiledi ki” şeklinde konuştu.

“Biz Birlikte Güzeliz”
 “Biz birlikte, el ele verdiğimiz zaman güzeliz” diyen Coşkuner, “Türk milletinin en önemli özelliği yardımlaşması ve birbirine olan bağlılığı. Enkaz altından çıkan minik Ayda köfte istedi diye ülkenin dört bir yanından kaldığı hastaneye köfte siparişleri gitti. Bu gerçekten büyük bir örnek ve bizi dünyadaki tüm milletlerden ayıran en önemli özelliğimiz” ifadelerini kullandı. Coşkuner, “Ben de AKUT üzerinden elimden gelen yardımı İzmirli depremzedelere ulaştırılmak üzere yardım kuruluşlarına ulaştırdık. Bir ailenin yaralarını sarsam, bir çocuğun yüzünü güldürsem benim için yeter. Gerekli olan, acil ihtiyaç malzemelerinin listelerini aldım. Hazırlıklara başladık, en kısa zamanda İzmir’e yeni yardım kolileri ile yardımlarımızı ulaştıracağız” dedi.

Coşkuner Herkesi İzmir İçin Yardıma Çağırdı
 
Coşkuner elektronik ortamda hizmet veren marketlerden erzak yardımı gönderdiğini söyledi ve bu vesileyle herkesi İzmir depremzedelerine yardım yapma çağırdı. Genç iş insanı, “Depremzedelerin kalacakları yerler belli olur olmaz, elektronik ortamdan market alışverişi yaptım. Bunu yalnızca ben değil, gücü yeten herkes yaptı. İnternetin ve sosyal medyanın bir güzelliği bu. İhtiyaç sahiplerinin yerleri sosyal medyadan paylaşıldığı anda, büyük marketlerin elektronik marketlerine sipariş yağdı. Herkesi büyük küçük demeden, gerekirse bu yöntemi kullanarak İzmirli yurttaşlara yardım etmeye çağırıyorum. El ele verelim ve güzel İzmirimizi eski haline kavuşturalım” ifadelerini kullandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...