Tgrt Haber
10 Kasım 2020 22:04 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:12

Genç Model Ayla Birdal “Tarzımı Yeni Açacağım Butiğime Yansıtacağım”

Başarıları ile adından sıklıkla söz ettiren, güzelliği ile görenleri kendine hayran bırakan Manken Ayla Birdal, şimdi ise butik açmaya hazırlanıyor. Başarılarını yeni bir sektörde taçlandıracak olan güzel manken, yeni projesini anlattı. Birdal, “Sürpriz bir açılış ile sevenlerimizle buluşacağız. Az kaldı, giyim sektörüne adımızı yazdıracağız” dedi.

Genç Model Ayla Birdal “Tarzımı Yeni Açacağım Butiğime Yansıtacağım”
Ayla Birdal

Kadın giyimi üzerine açılan butiklerin sayısı her geçen gün artıyor. Özellikle internet ortamından satış yapan markalar, kullanıcılardan büyük beğeni topluyor. Başarılı Manken Ayla Birdal da bu butiklere bir yenisini eklemeye hazırlanıyor. Moda tutkusunu bir butik ile işi haline dönüştüreceğini açıklayan genç manken, “Kadınların en çok sevdiği markalar ile anlaşmalarımızı yaptık. Bütün işlemlerimizi tamamladık. Sürpriz bir açılış ile ürünlerimizi kadınların beğenisine sunacağız” şeklinde konuştu. 

“Tarzımı Yansıtacağım”

Birdal, “Çocukluğumdan beri moda tutkumdan hiç vazgeçmedim. Bu tutkum beni modellik mesleğini seçmeye yönlendirdi. İşimi çok seviyorum ancak bunun yanı sıra hobim olan moda sektörünü de işim haline getirmeyi çok istiyordum. Uzun yıllardır bunun için hazırlık yapıyorum diyebilirim. Her sezon ünlü markaların ürünlerini takip ederim. Podyumda yer almasam da özellikle ünlü modacıların defilelerini hiç kaçırmam. Zaman içinde ben de kendi tarzımı buldum” ifadelerini kullandı. “Arkadaşlarım ve ailem tarzımı çok beğenir” diyen Birdal, “Biraz da onların beni desteklemesi sayesinde kendime olan güvenim arttı. Dedim ki madem seçimlerim, kombinlerim bu kadar beğeniliyor. Neden bunları tüm kadınların beğenisine sunmayayım ki? Bu noktada butikte satışa sunulacak olan tüm parçaları özenle ve tek seçtim. Her biri çok kaliteli markaların, en son trend ürünleri. Modayı takip eden herkes, mağazamızda satışa sunulacak tüm ürünlere bayılacak” dedi. 

“Türkiye’de İlk Kez Bir Mağaza Böyle Açılacak” 

Markasının ismini açıklamayan Birdal, “İsim konusunda da uzun süredir düşünüyorum. Beni ve tarzımı yansıtan bir isimde karar kıldım. Şimdilik sürpriz olmasını istiyorum” şeklinde konuştu. Butiğin açılışı hakkında da bilgiler veren Birdal, “Gönül isterdi ki büyük bir açılış yapalım ve tüm sevdiklerimizle birlikte olalım. Ama ne yazık ki Covid-19 salgını yüzünden buna izin yok. Biz de üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız. Yan yana gelemesek de büyük ve ses getirecek bir açılışın organizasyonu içerisindeyiz. Bu da sürpriz olarak kalsın. Türkiye’de ilk kez bu tarzda gerçekleşecek bir açılışa imza atacağız” ifadelerini kullandı.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...