Tgrt Haber
10 Şubat 2014 20:35 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:29

Gençlerbirliği 1- 2 Karabükspor maçı, işte özeti

Spor Toto Süper Lig 20. haftanında Gençlerbirliği, Karabükspor karşısında 2-1 yenilmekten kurtulamadı.

Gençlerbirliği 1- 2 Karabükspor maçı, işte özeti
Gençlerbirliği Karabükspor maçı,maç özeti,Gençlerbirliği maçı,Karabükspor maçı,maç haberleri,Gençlerbirliği Karabükspor maç özeti,Gençlerbirliği Karabükspor geniş özeti,Gençlerbirliği Karabükspor maç golleri

Spor Toto Süper Lig'de 20. haftanın kapanış maçında Gençlerbirliği, konuk ettiği Karabükspor'a 2-1 yenilmekten kurtulamadı. Mehmet Özdilek'in gelişinin ardından kendine gelen ve üstüste galibiyetlerle düşme potasından çıkan Gençlerbirliği, ligin zorlu takımlarından Karabükspor'u konuk etti. İki takımın da kontrollü başladığı maçın ilk tehlikeli pozisyonu 6. dakikada geldi. Stancu'nun cezasahası dışından sert şutunda kaleci Waterman gole izin vermezken, ilk yarının kalan dakikalarında iki takım da tehlikeli pozisyon yakalayamadı. Gençlerbirliği 0-2 Karabükspor (maç skoru) 90' Gençlerbirliği karşılaşmanın son saniyelerinde gol çok yaklaşıyor! Sol kanattan Dusko Tosic'in ceza sahası içine gönderdiği topu savunmada İshak Doğan karşılıyor ancak top ceza sahası içinde Radosav Petrovic'in önünde kalıyor ve bu futbolcunun yerden vuruşunda top direğin dibinden dışarı gidiyor. 90' KDÇ Karabükspor son oyuncu değişiklik hakkını uzatma dakikalarında kullanıyor. Erkan Kaş oyundan çıkıyor ve yerine Murat Akça kalan dakikalarda skoru korumak amacıyla sahada.
90' Karşılaşmanın sonuna en az 4 dakika ilave ediliyor.
89' Radosav Petrovic pozisyon sonrasındaki itirazlarından dolayı sarı kartla cezalandırılıyor.
89' Orta alanda yaşanan top kapma mücadelesinde Jean-Jacques Gosso rakibi Erkan Kaş'a faul yapıyor.
88' Gençlerbirliği önemli bir gol şansından yararlanamıyor. Jean-Jacques Gosso'nun ara pasıyla ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Deniz Naki kayarak dengesini kaybediyor ve savunma araya girerek tehlike büyümeden topu uzaklaştırmayı başarıyor.
84' Gençlerbirliği son oyuncu değişiklik hakkını kullanıyor. Ahmet Yılmaz Çalık oyundan çıkıyor ve kalan dakikalarda gol ümidi Nizamettin Çalışkan olacak.
84' Ante Kulusic rakibi Michael Eneramo'ya yapmış olduğu sert müdahale sonrasında sarı kart görüyor.
84' Bu kez sol kanattan süratle ilerleyen Michael Eneramo rakiplerinden sıyrıldıktan sonra Ante Kulusic'i karşısında buluyor ve bu futbolcunun sert müdahalesi sonrasında Michael Eneramo yerde kalıyor.
82' KDÇ Karabükspor'da oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Ahmet İlhan Özek oyundan alınıyor, yerine Beykan Şimşek oyuna dahil oluyor.
82' KDÇ Karabükspor 3.gole çok yaklaşıyor! Musa Çağıran'ın ara pasıyla ceza sahası dışı sağ çaprazda topla hareketlenen Michael Eneramo kaleci Johan Dahlin'den sıyrıldıktan sonra vuruşunu yapıyor ancak o kadar kötü vuruyor ki kendisi bile yaptığı vuruşa inanamıyor ve top farklı şekilde kalenin üstünden dışarı gidiyor.
79' Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunu Gençlerbirliği paslaraşak kullanıyor. Radosav Petrovic'in pasıyla sol kanatta topla buluşan Dusko Tosic ceza sahası içine ortasını yapıyor. Altıpasın biraz gerisinden Ahmet Yılmaz Çalık'in yaptığı kafa vuruşu az farkla kalenin solundan dışarı gidiyor. Gençlerbirliği beraberlik şansından yararlanamıyor.
78' İkinci yarıda bambaşka bir maç izletiyor bize iki takım.
75' Jean-Jacques Gosso asisti yapan isim oluyor.
73' GOOOLLL!!! KDÇ Karabükspor İlhan Parlak ile farkı ikiye çıkarıyor. Orta alandan Erkan Kaş'ın uzun pasıyla ceza sahası dışı sağ çaprazda topla buluşan Michael Eneramo vuruşunu yapıyor. Kaleci Johan Dahlin'den dönen topa İlhan Parlak savunmadan önce hızlı davranarak vuruşunu yapıyor ve top kaleci Johan Dahlin'in solundan ağlarla buluşuyor.
71' Orta alandan aldığı pasla sağ kanatta topla buluşan Hakan Aslantaş ceza sahasına ortasını yapıyor. KDÇ Karabükspor savunmasının uzaklaştırdığı top sol kanatta bulunan Dusko Tosic'in önünde kalıyor. Dusko Tosic bir kez daha ceza sahası içine dolduruyor ancak savunma bir kez daha uzaklaştırıyor.
69' Sol kanattan İshak Doğan'ın ceza sahası içine yaptığı ortayı Gençlerbirliği savunmasında Ante Kulusic kafayla karşılıyor.
68' Kazanılan serbest vuruşta topun başına gelen Jimmy Durmaz ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
68' Ceza sahası dışı sağ çaprazda topu saklamak isteyen Jimmy Durmaz'a rakibi İshak Doğan arkadan müdahalede bulunuyor ve Gençlerbirliği serbest vuruş kullanacak.
67' KDÇ Karabükspor'un golünden sonra oyunda tempo giderek artıyor.
65' Radosav Petrovic'in harika ara pasıyla ceza sahası içi sol çaprazda hareketlenen Bogdan Stancu'dan önce kalesini terkeden Boy Waterman araya giriyor ve mutlak bir gol şansını önlemeyi başarıyor.
63' Erkan Kaş rakibine yapmış olduğu müdahale sonrasında sarı kart görüyor.
63' Gençlerbirliği yarı sahasında sol kanatta yaşanan ikili mücadelede Erkan Kaş rakibi Deniz Naki'ye yapmış olduğu hareketi Mete Kalkavan faul olarak değerlendiriyor.
61' GOOOLLL!!! KDÇ Karabükspor Michael Eneramo'nun firkikten attığı golle 1-0 öne geçiyor. Ceza sahası dışı hafif sol çaprazda kaleyi yaklaşık 20 metreden gören bir mesafeden Michael Eneramo serbest vuruştan sağ ayağıyla yaptığı plasede kaleci Johan Dahlin'i avlamayı başarıyor.
61' Kazanılan serbest vuruşta topun başına Michael Eneramo geliyor.
60' Özgür İleri rakibine yaptığı hareket sonrasında sarı kart görüyor.
59' Ceza sahası dışında topla buluşan Michael Eneramo rakibi Özgür İleri'den sıyrıldıktan sonra yerde kalıyor ve hakem oyunu durduruyor.
57' Uğur Uçar rakibi Dusko Tosic'le orta alanın sol çizgisnde girdiği ikili mücadele sonrasında arkadan yapmış olduğu hareket için Mete Kalkavan tarafından sarı kartla cezalandırılıyor.
56' Gençlerbirliği yine bir zorunlu değişikliğe gidiyor. Sakatlığı sebebiyle oyuna devam edemeyen Oktay Delibalta yerini Deniz Naki'ye bırakıyor.
54' KDÇ Karabükspor gole çok yaklaşıyor! Sol kanattan İshak Doğan'ın ortasını Gençlerbirliği savunması karşılıyor. Ceza sahası dışına açılan topa Musa Çağıran gelişine vurmak istiyor ancak yere seken top Gençlerbirliği savunmasında Özgür İleri'ye çarpıyor ve altıpas üzerinde İlhan Parlak topa kayarak müdahale ediyor fakat top kaleci Johan Dahlin'nin üzerine gidiyor.
52' Radosav Petrovic'in pasıyla sağ kanatta topla buluşan Hakan Aslantaş destek verecek kimseyi bulamayınca ceza sahasına dolduruyor. Ceza yayı üzerinde topla buluşan Radosav Petrovic topu kontrol ediyor ancak KDÇ Karabükspor savunması araya girerek tehlikeyi uzaklaştırıyor.
50' Sol kanatta bir kez daha topla buluşan Dusko Tosic son çizgiye indikten sonra ceza sahasına ortasını yapıyor. Ceza sahası içine gelen topa Radosav Petrovic kafa vuruşunu yapıyor ancak top üstten auta gidiyor.
48' Kazanılan serbest vuruşu Radosav Petrovic paslaşarak kullanıyor ve top Dusko Tosic'te kalıyor. Dusko Tosic'in ortasını KDÇ Karabükspor savunması kafayla uzaklaştırıyor.
47' Savunmadan aldığı pasla hızlı çıkmak isteyen Radosav Petrovic'i orta alanda Erkan Kaş durduruyor ve Mete Kalkavan düdüğünü çalıyor.
46' Gençlerbirliği ikinci yarıya zorunlu bir oyuncu değişikliğiyle başlıyor. Doğa Kaya sakatlığı sebebiyle ikinci yarıda takımdaki yerini alamıyor ve Özgür İleri oyuna dahil oluyor.
46' Mete Kalkavan düdüğünü çalıyor ve ikinci yarıya ev sahibi Gençlerbirliği başlıyor.
45' Mete Kalkavan ilk yarıyı bitiren düdüğünü çalıyor ve ilk yarı golsüz eşitlikle sona eriyor.
45' Radosav Petrovic'in pasıyla sol kanatta topla buluşan Dusko Tosic ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak penaltı noktası üzerinde savunma topu uzaklaştırıyor.
45' İlk yarının sonuna en az 2 dakika ilave ediliyor.
44' Sol kanattan Dusko Tosic uzun pasla atağın yönünü değiştiriyor ve sağ kanatta ceza sahası içinde topla buluşan Oktay Delibalta topu göğsüyle yumuşattıktan sonra altı pasın gerisindeki arkadaşı Doğa Kaya'ya çıkarıyor. Doğa Kaya'nın kafa vuruşunda top farklı şekilde auta çıkıyor.
43' Orta alannın biraz ilerisinde sol kanatta Jean-Jacques Gosso'dan aldığı pasla topla buluşan Jimmy Durmaz rakibi Samba Sow'dan sıyrılmak istiyor fakat Samba Sow'un yaptığı hareketi Mete Kalkavan faul olarak değerlendiriyor.
40' Hızlı gelişen Gençlerbirliği atağında Jimmy Durmaz'ın ceza sahası içine gönderdiği pası kontrol edemeyen Oktay Delibalta tam düşerken ayağının ucuyla pasını sağ kanatta hareketlenen Hakan Aslantaş'ın önüne çıkarıyor. Hakan Aslantaş'ın ceza sahasına gönderdiği topu KDÇ Karabükspor savunması uzaklaştırmayı başarıyor.
38' Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına gelen İshak Doğan paslaşarak kullanmayı tercih ediyor ve pasını Ahmet İlhan Özek'e çıkarıyor. Ceza sahası içi sağ çaprazda topla buluşan Ahmet İlhan Özek ortasını yapıyor ancak savunma açıyı kapatarak bu topu engellemeyi başarıyor.
36' Tehlikeli gelen Gençlerbirliği atağında ceza yayının hemen üzerinde topla ilerleyen Bogdan Stancu ara pasla Oktay Delibalta'yı kaçırmak istiyor fakat bu pozisyon için bayrak kalkıyor.
33' Dusko Tosic'in pasıyla ceza sahası dışında kaleyi cepheden gören bir noktada topla buluşan Radosav Petrovic rakibi Samba Sow'dan şık bir şekilde sıyrıldıktan sonra sağ ayağının içiyle plasesini yapıyor ancak istediği gibi vuramıyor ve kaleci Boy Waterman için rahat bir top oluyor.
32' Sağ kanattan hızlı gelişen Gençlerbirliği atağında Jimmy Durmaz son çizgiye inip ortasını yapıyor. KDÇ Karabükspor savunması ön direkte topu uzaklaştırıyor ve top kornere gidiyor.
30' Jimmy Durmaz'ın ara pasıyla ceza sahası içi sağ çaprazda topla buluşan Oktay Delibalta rakiplerini geçmek isterken tehlike büyümeden savunma topu uzaklaştırmayı başarıyor.
28' Orta alanda yapılan kısa paslar sonrasında sol kanatta topla buluşan Dusko Tosic ceza sahası dışı sol çaprazdan ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak top doğrudan kaleci Boy Waterman'ın üzerine gidiyor.
26' Sol kanatta taç atışıyla başlayan Gençlerbirliği atağında Dusko Tosic ceza sahası dışında bulunan arkadaşı Jimmy Durmaz'a yerden pasını gönderiyor. Jimmy Durmaz'ın topun gelişine yaptığı vuruş farklı şekilde kalenin üstünden dışarı gidiyor.
25' Samba Sow'un pasıyla sol kanatta topla buluşan İshak Doğan topla biraz ilerledikten sonra ceza sahasına ortasını yapıyor ancak top doğrudan auta çıkıyor.
23' İki takım futbolcuları arasında yaşanan ikili mücadelelerde Mete Kalkavan oyunu sık sık durdurmak zorunda kalıyor.
21' Erkan Kaş'ın pasıyla sol kanatta ceza yayının hemen gerisinde topla buluşan Ahmet İlhan Özek vuruşunu yapıyor ancak cılız bir şut oluyor ve top direğin dibinden auta çıkıyor.
20' Karşılaşmaya gelen az sayıda Gençlerbirliği taraftarının takımına büyük desteği sürüyor.
16' Gençlerbirliği savunmasından gelen uzun topta orta alanın biraz ilerisinde sağ kanatta yaşanan hava topu mücadelesinde İlhan Parlak rakibi Jean-Jacques Gosso ile girdiği mücadelede ayağını fazla kaldırınca Mete Kalkavan oyunu durduruyor.
11' Orta alandan aldığı topla hızla ceza sahasına ilerleyen Samba Sow rakiplerinden sıyrıldıktan sonra ceza sahası dışı sol çaprazda Gençlerbirliği savunmasına takılıyor.Savunmadan dönen top Michael Eneramo'nun önünde kalıyor. Michael Eneramo rakibi Ahmet Yılmaz Çalık'tan sıyrılamıyor ve savunma topu tehlikeli bölgenin dışına uzaklaştırıyor.
9' Atak yönü sağ kanatta yaşanan hava topu mücadelesinde Michael Eneramo rakibi Dusko Tosic ile girdiği hava topu mücadelesinde rakibine faul yapıyor.
6' Jimmy Durmaz'ın pasıyla ceza yayının hemen önünde topla buluşan Bogdan Stancu çok sert vuruyor ancak aynı güzellikte kaleci Boy Waterman topu çelmeyi başarıyor.
5' Sol kanattan ani gelişen KDÇ Karabükspor atağında Ahmet İlhan Özek ceza sahasına topla ilerlerken topa basıp dengesini kaybediyor ve KDÇ Karabükspor önemli bir atak şansından yararlanamıyor.
3' Orta alanda yaşanan ikili mücadelede Radosav Petrovic rakibi Musa Çağıran'a faul yapıyor.
3' KDÇ Karabükspor karşılaşmaya çok istekli başladı.
1' Mete Kalkavan'ın ilk düdüğüyle karşılaşmaya konuk ekip K.Karabükspor başlıyor.

STAT: 19 Mayıs
SAAT: 19.00
HAKEM: Mete Kalkavan
YAYIN: Lig TV

GENÇLERBİRLİĞİ: Dahlin, Tosic, Ahmet, Kulusic, Hakan, Gosso, Doğa, Oktay, Petrovic, Jimmy Durmaz, Stancu
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek

KARDEMİR KARABÜKSPOR: Waterman, ishak, Mabiala, Yiğit, Uğur, Ahmet İlhan, Musa, Samba Sow, Erkan, İlhan Parlak, Eneramo
TEKNİK DİREKTÖR: Tolunay Kafkas

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...