Tgrt Haber
18 Kasım 2016 15:36 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:50

Gülben Ergen ve Erhan Çelik boşanıyor mu?

Son günlerde sosyal medyada en çok yapılan yorumlardan birtanesi de Gülben Ergen ve Erhan Çelik boşanıyor mu sorusu... İki yıl önce hayatlarını birleştiren Gülben Ergen ve Erhan Çelik'in boşanacağı iddia edildi.

Gülben Ergen ve Erhan Çelik boşanıyor mu?
gülben ergen, erhan çelik, gülben erken boşanıyor mu, Gülben Ergen ve Erhan Çelik boşanıyor mu,

Sosyal medyada son günlerde Gülben Ergen ve Erhan Çelik'in boşanacağı iddiasını tartışılıyor. Şirince'de aile arasında yapılan bir nikahla 2014 yılında dünya evine giren Gülben Ergen ile Erhan Çelik'in evliliğinde büyük bir kriz yaşanıyor. İki yıllık evliliği bitirme aşamasına getiren bu kriz yüzünden Erhan Çelik'in evi terk ettiği de söyleniyor. Peki Gülben Ergen ve Erhan Çelik gerçekten de boşanacak mı? İşte yarıntılar... 

TELEFONLA BAĞLANDI

Renkli Sayfalar programındaki iddiaya göre, evde çıkan büyük bir tartışma sonrası bu kararı alan Erhan Çelik ve Gülben Ergen'in ayrı evlere çıktığı öne sürüldü.

GÜLBEN ERGEN'DEN İLK AÇIKLAMA

Program sunucularının ayrılık sorularına, Gülben Ergen telefon üzerinden şu yanıtı verdi: "Çocukların ara tatilleri var. Sekiz gün üç oğlumla birlikte Amerika'ya gideceğim. Cevap hakkımı dönüşüme saklıyorum. Amerika dönüşü cevap vereceğim."

Bu açıklama sonrasında programda, Ergen'in ocak ayına denk gelecek bu açıklamasının şimdilik belirsiz olduğu ancak ünlü ismin yanıtından bir sorun olduğu yorumları yapıldı.

Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr

SON PAYLAŞIM 2 EYLÜL

Çiftin birbirleri hakkındaki son paylaşımları doğum günlerinde oldu. Ergen eşi Çelik’in 2 Eylül’deki doğum gününde bir paylaşımda bulunurken, Çelik de eşinin Ağustos ayında gerçekleşen doğum gününde bir paylaşım yaptı.

İKİ YIL ÖNCE EVLENDİ

Ergen, yaklaşık sekiz yıl evli kaldığı Mustafa Erdoğan'dan ayrıldıktan sonra televizyoncu Erhan Çelik ile 2014 yılında evlenmişti.

ÜÇ ÇOCUĞU VAR

Ergen'in ilk evliliğinden Aras, Atlas ve Kuzey isimli üç erkek çocuğu dünyaya gelmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...