Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Mart 2014 14:58 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:46

Güllü Bursa'da gözaltına alındı

Ünlü şarkıcı Güllü, Bursa'da ödeme yapmadığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

Güllü Bursa'da gözaltına alındı
Güllü, Bursa, gözaltı, şarkıcı güllü, ödeme, gözaltı kararı, serbest,

Bursa’da bir gazinoda sahneye çıkan 'Güllü' adıyla tanınan şarkıcı, 41 yaşındaki Gül Tut, özel bir eğitim kurumuna olan borcuyla ilgili 'Ödeme taahhüdünü ihlal' suçundan gözaltına alındı. Adli İnfaz Bürosu’na getirilen Tut,  borcunu 10 gün içinde ödeyeceğini söyleyince serbest bırakıldı.

Kocaeli’nin Gebze İlçesindeki bir özel öğretim kurumunda eğitim gören oğlundan dolayı miktarı açıklanmayan borcu bulunan Güllü Tut, Gebze İcra Müdürlüğü’ne ödeme taahhüdünde bulundu. Borcunu zamanında ödemeyince hakkında yakalama kararı çıkarılan Güllü Tut, dün gece merkez Osmangazi İlçesi İnönü Caddesi’ndeki sahneye çıktığı gazinoda Çarşı Polis Merkezi ekipleri tarafından gözaltına alındı. Bu sabah adliyeye getirilen Güllü Tut, borcunu 10 gün içinde ödeyeceğini söyleyince serbest bırakıldı. Şarkıcının 10 gün içinde bu taahhüdünü de yerine getirmemesi halinde 3 aylık  hapse çarptırılacağı bildirildi.
Gazetecilerin görüntü almaması için arka kapıdan getirilen Güllü Tut, serbest bırakıldıktan sonra yanındaki çalıştığı gazinodaki korumalarla birlikte yine aynı kapıdan çıkarak adliyeden ayrıldı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...